Bustle Digital Group, bağımsız yayım kuruluşu The Outline'ı satın aldı

Bustle Digital Group, bağımsız yayım kuruluşu The Outline'ı satın aldı

Her ay yaklaşık 80 milyondan fazla okuru ile milenyum kadınlarına ulaşan en büyük premium yayıncılardan biri olan Bustle Digital Group, bağımsız teknoloji yayın şirketi The Outline'ı satın aldığını duyurdu.

Bustle Digital Group, son zamanlarda yaptığı yatırımlar ile dikkatleri üzerine çekiyor. Şirket CEO ve kurucusu Bryan Goldberg'in geniş bir vizyona sahip olduğu yeni nesil medya dünyasında zaten biliniyordu. Geçtiğimiz aylarda Gawker ve Endonezya merkezli MIC'i satın alan Goldberg şimdi de The Outline'ı şirket bünyesine kattı. Şirketin, Gawker'ı 1,35 milyon dolara, MIC'i ise 5 milyon dolara  satın aldığı biliniyor.

PitchBook'da yer alan bilgilere göre anlaşma şartları henüz açıklanmadı. Ancak 21 milyon dolar değerlemeye ulaşan The Outline, bu zamana kadar 10 milyon dolar yatırım aldı.

2016'da tanınan bir editör olan Josh Topolsky tarafından kurulan The Outline, okuyucularına dünyayı daha iyi anlamalarıni, meraklarına beslemelerini vadediyor.  Kültür, gelecek, teknoloji gibi alanlarda yayım yapan kuruluş, teknoloji karşıtı - her teknolojinin her şeye çözüm olamayacağı gibi- içerikleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

300'ün üzerinde küresel marka ile iş birliği yapan Bustle Digital Group, sosyal medyada demografiklendiğinde en popüler medya şirketleri arasında yer alıyor. 2013 yılında kurulan Bustle Digital Group, merkezi New York olmak üzere, Londra ve Los Angeles'ta üç ofisi bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.