Online oto yıkama servisi: OtoParlat

OtoParlat, mobil uygulama üzerinden sipariş alarak müşterilerin araçlarının bulunduğu yerde su kullanmadan oto yıkama hizmeti sunuyor.
Online oto yıkama servisi: OtoParlat

Mobil uygulama aracılığı ile alınan siparişler üzerine müşterilerinin bulunduğu yere giderek susuz araç temizliği hizmeti veren bir girişim olan OtoParlat, 2018 yılının Haziran ayında kuruldu. Yaklaşık 4 ay içinde geliştirilen OtoParlat girişimi, Akif Can Tuncel tarafından kuruldu.

Klasik araç yıkama hizmetlerini yenilikçi bir şekilde müşterilerine sunmayı hedefleyen OtoParlat servisinin en önemli iki özelliği müşterilerene otomobillerini yıkama konusunda zamandan tasarruf sağlaması ve araç başı ortalama 90 litre su tasarrufu sağlaması. Geçtiğimiz yılın Eylül ayında mobil uygulamasını kullanıma sunan OtoParlat, hem iOS hem de Android platformlarında ücretsiz olarak mevcut durumda.

Bugüne kadar toplamda 5 bin 450 defa indirilen OtoParlat uygulamasının kullanıcılarının yüzde 20'sinin hizmet satın aldığını da belirtelim. Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre OtoParlat’ı bir kez kullanan müşteriler belirli aralıklarla sipariş vermeye de devam ediyorlar.

Oto yıkama hizmeti veren firmalar ile rakip konumda olan OtoParlat, müşterilerinin bulunduğu yere giderek ve araç başına ortalama 90 litre su tasarrufu sağlayarak rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor. Toplamda 8 farklı yıkama hizmeti sunan OtoParlat, 35 TL'den başlayan ve 60 TL'ye kadar çıkan fiyat etiketlerine sahip.

Yurt dışına açılacak

OtoParlat'ın standart araç temizliklerinde 1 temizlik profesyoneli yönlendirdiğini de belirtelim. Nakit ödeme kabul etmeyen OtoParlat ödemelerini online olarak alıyor. OtoParlat'ı kullanmak için hizmet, araç, lokasyon, zaman ve eğer talep ediyorsanız ek hizmetleri belirlemeniz yeterli.

019 yılında pazar yeri modeline geçiş yapmayı hedefleyen OtoParlat, 2021 yılında ise yurt dışına açılmayı planlıyor. OtoParlat girişiminin Türkiye İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı’nın dördüncü dönemi seçilen 12 girişimden biri olduğunu da iletelim. Dilerseniz OtoParlat uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.