Markaların tüm iletişim ağlarını tek bir noktada toplayan girişim: Juphy

Osman Erdi Balcıoğlu ve Eyüp İbişoğlu tarafından kurulan Juphy, markaların iletişim ağlarını tek bir noktada toplamayı hedefliyor.
Markaların tüm iletişim ağlarını tek bir noktada toplayan girişim: Juphy

Bir firmanın kullandığı tüm iletişim ağlarını tek bir noktada toplayarak, markanın müşteri destek sürecini en basit şekilde çözmesini hedefleyen bir girişim olarak karşımıza çıkan Juphy, 2018 yılının Ağustos ayında kuruldu. Osman Erdi Balcıoğlu ve Eyüp İbişoğlu tarafından kurulan Juphy, şu an için 3 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Yaklaşık 6 ay için geliştirilen Juphy, markaların iletişim ağlarını tek bir noktada toplamayı hedefliyor. Juphy'nin tek bir noktada topladığı iletişim platformları arasında e-posta, WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube ve HTML Web Formları bulunuyor.

Sunduğu esnek entegrasyon yapısı ile chatbotlar ile entegre olarak da çalışabilen Juphy, bunlara ek olarak iletişim ve sosyal medya ajansları için özel çözümler de sunuyor. Türkiye ve İngiltere başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden kullanıcılara sahip olan Juphy, her geçen hafta yüzde 7 büyüme hızıyla yoluna devam ediyor.

Conversocial ve Buffer Reply gibi rakiplere sahip olan Juphy, geliştirmekte olduğu akıllı mesaj önceliklendirme ve etiketleme algoritmaları ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor. Yakın zamanda Juphy'nin akıllı müşteri destek aracı olarakta lanse edileceğini de belirtelim.

Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan Juphy, belli bir limite kadar ürününü ücretsiz olarak sunuyor. Küçük - orta ölçekli markalar ve kurumsal firmalar için ücretli paketler de sunulmuş durumda. Müşteri desteği konusunda sıkıntı yaşayan markaları için oldukça başarılı bir alternatif olan Juphy, temelde bir SaaS platformu olarak hizmet sağlıyor.

Girişimin hedefi ise Juphy'nin dünyada bilinen ve başarılı bir müşteri destek servisi olması. Son olarak Juphy'nin Türkiye İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı’nın dördüncü dönemi seçilen 12 girişimden biri olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.