60 milyon dolar yatırım alan Vlocity, 1 milyar dolar değerlemeye ulaştı

163 milyon dolar yatırım aldığını duyuran Vlocity nab, 1 milyar dolar değerleme barajını aşarak “Unicorn” oldu.
60 milyon dolar yatırım alan Vlocity, 1 milyar dolar değerlemeye ulaştı

Sınır ötesi gelir yönetimine odaklanan fintech girişimi olan Airwallex'in 100 milyon dolar yatırım alarak 1 milyar dolar değerlemeye ulaştığını sizlere dün aktarmıştık. Bugün ise yeni bir “Unicorn” haberi karşımıza çıktı. Salesforce partnerleri arasında da yer alan ve sektöre özel CRM çözümleri sunan bir servis olan Vlocity, seri C yatırım turunda 60 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Paylaşılan bilgilere göre bugüne kadar 163 milyon dolar yatırım almayı da başaran Vlocity, 1 milyar dolar değerleme barajını aşarak bir “Unicorn” oldu. Sutter Hill Ventures ve Salesforce Ventures liderliğinde gerçekleşen yatırım turuna hem yeni hem de eski yatırımcılar katıldı. Yatırım turuna katılanlar arasında Bessemer Venture Partners, New York Life ve Accenture da yer alıyor.

20 ülkede hizmet veriyor

Salesforce firmasının en hızlı büyüyen partnerlerinden biri olan Vlocity, sunduğu bulut özellikleri sayesinde şirketlerin zamandan tasarruf etmelerini hedefliyor. 2014 yılında kurulan ve oldukça hızlı büyüyen Vlocity, şimdiden 100 milyon dolar gelire ulaşmış durumda.

Yıl sonuna kadar gelirlerini iki katına çıkarmayı da hedefleyen Vlocity, şu an için 150 müşteriye ve 700 çalışana sahip. Salesforce'un ürün stratejilerinden sorumlu başkan yardımcısı Jujhar Singh'ın paylaştığı bilgilere göre toplamda 20 ülkede hizmet veren Vlocity girişiminin en büyük yatırımcısı ise tahmin edebileceğimiz üzere Salesforce.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.