Absurt Design projeleriniz için ücretsiz ve sıra dışı illüstrasyonlar sunuyor

Absurt Design projeleriniz için ücretsiz ve sıra dışı illüstrasyonlar sunuyor

Barselona merkezli girişim absurd.design, web sitenize ekleyebilmeniz için ücretsiz, yaratıcı ve sürrealist illüstrasyonlar sunuyor. İllüstrasyonları dijital dünyada dikkat çekmenin bir yolu olarak gören ekip, bu yaratıcı illüstrasyonlarla kullanıcı deneyimini kişisel bir yolculuğa dönüştürebileceğinizi ifade ediyor.

Kullanıcıların dijital çağda daha insancıl bileşenlere ihtiyaç duyabileceğini öne süren absurd.design, çizimlerdeki kusurlu yapının beraberinde güzelliği de getirdiği düşünüyor. absurd.design'ın sunduğu siyah beyaz illüstrasyonlar, sıra dışı, çocuksu ve bambaşka bir hayal dünyasını yansıtıyor.

Eğer siz de web sitenizde alışılmışını dışında bir tasarım kullanmak istiyorsanız absurd.design'a bir şans verebilirsiniz. absurd.design'ın web sitesinde illüstrasyonları inceleyebilir, kullanım örneklerine göz atabilirsiniz. Bu arada illüstrasyonları kişisel ve ticari projelerinizde ücretsiz olarak kullanabileceğinizi de ekleyelim.

Designmodo'nun kurucusu Andrian Valeanu  ve Designmodo'da çalışan grafik tasarımcı Diana Valeanu tarafından hazırlanan illüstrasyonlar, web sitesinde özgün bir tasarıma yer vermek isteyenlerin tercihi olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.