Givin bağışına ünlü pop ikilisi Sofi Tukker'dan destek

Givin bağışına ünlü pop ikilisi Sofi Tukker'dan destek

Popüler hit 'Drinkee'nin üreticisi olan Amerikalı jungle pop ikilisi Sofi Tukker, Givin mobil uygulaması üzerinden TEV ile genç kızların eğitim bursuna bağış yapan kullanıcılarla buluşacağını duyurdu. 30 Mart'ta Zorlu PSM'de bir konser gerçekleştirecek olan ikili, konser sonrasında bağışçılarla kuliste buluşacağını ifade etti.

Sophie Hawley-Weld ve Tucker Halpern’in bir araya gelerek kurduğu Sofi Tukker, Givin'e verdiği desteği bir video çekerek anlattı. Videoda ikili İstanbul'a gelecekleri için heyecanlı olduklarını belirtirken, Sophie Hawley-Weld bir bağış kampanyasına destek verdiklerini söyledi. Hawley-Weld, bağış yapmak isteyenlerin Givin'i indirerek kızların eğitime destek olabiliceklerini ifade etti.

30 Mart Cumartesi akşamı son albümleri “Treehouse”un turnesi kapsamında Zorlu PSM’de konser verecek olan Sofi Tukker, Zorlu PSM ve Givin iş birliğinde müzikleri aracılığıyla TEV’e özel bir destek sunmuş oluyor.

Kullanıcılar, Givin uygulaması üzerinden TEV’e yapacakları bağış ile Sofi Tukker konseri için özel deneyimler yakalayabiliyor. 30 TL bağış yapan kullanıcılar Sofi Tukker’a çift kişilik konseri bileti için 1 çekiliş hakkı ve TEV kupası kazanırken, 100 TL bağış yapanlar 5 çekiliş hakkı ve not defteri kazanıyor. 250 TL bağış yapanlar 25 çekiliş hakkı ve imzalı Sofi Tukker albümüne kavuşurken, 2000 TL bağış yapan 1 kişi ise çift kişilik konser davetiyesi ve ikiliyle tanışma imkanına sahip oluyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.