Sketch için ücretsiz ve kapsamlı grafik koleksiyonu

Sketch için ücretsiz ve kapsamlı grafik koleksiyonu

Arayüz tasarımcılarının gözdesi Sketch, kaynak bakımından da her geçen gün daha da zenginleşiyor. Tasarımcılar için yıllardır kullandıkları bir aracı bırakıp bir başkasına geçmek çok zor olsa da "yeniler" için konunun farklı dinamikleri oluyor. Photoshop kullanarak bir şeyler yapmaya çalışan bir amatör, Photoshop için sunulan milyonlarca farklı ücretsiz kaynağı kullanarak istediğini bir şekilde elde edebiliyor. Peki farklı bir araca geçtiği zaman da bu kadar geniş bir kaynak bulabilecek mi? Başlangıç için cevap çoğu zaman hayır oluyor.

Bildiğiniz gibi Sketch son yıllarda arayüz tasarımcılarının gözdesi haline gelmiş durumda. Bu gelişmeyle beraber tasarımcılar artık Photoshop özelinde değil de Sketch özelinde de çalışmalar üretmeye başladılar. Üstelik bunu sadece ücretli değil, ücretsiz de yapıyorlar. Görece daha sınırlı bir kaynağa sahip olan Sketch, her geçen gün büyüyen destekleyicileriyle beraber geniş bir ücretsiz arşive de sahip oluyor, bu da yeni kullanıcılar kazanması için önemli bir aşama.

Sizlerle paylaşmak istediğim ücretsiz bu grafik/tablo arşivi de yine Sketch için özel olarak geliştirilmiş. Is.Graphics tarafından geliştirilen bu arşiv bu güne kadar gördüğüm ücretsiz grafik işleri arasından organize yapısı ve detayları ile sıyrılıyor. Oldukça modern bir çizgide geliştirilmiş olan bu galeri, hem masaüstü hem de mobil tasarımlarınıza ayrı bir hava katacak.

Sadece grafik arşivi değil, uyumlu hazırlanan font galerisi, semboller ve diğer elementleriyle harika bir bütünlük içerisinde tasarlanmış bu arşivin ücretsiz olması tabi ki en önemli özelliği. Is Graphics, bir çok ücretli tasarım aracının geliştirildiği ve satıldığı bir platform diyebiliriz. En önemli özellikleri ise her şeyi sadece ücretli satmıyorlar bunu yaparken internet dünyasını ücretsiz işlerle de beslemeye devam ediyorlar.

Özetle yeni tasarımlarınızda kullanabileceğiniz harika bir grafik arşivini siz de mutlaka bilgisayarınızda bulundurun, ne zaman ihtiyacınızın olacağını bilemeyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.