Web sitelerinden logoları kolayca indirmenizi sağlayan araç: Logo Grabber

Web sitelerinden logoları kolayca indirmenizi sağlayan araç: Logo Grabber

Oqtor tarafından üretilen tarayıcı eklentisi Logo Grabber, sitelerin logolarını bilgisayarınıza indirmenizi sağlıyor. Şu an için Google Chrome ve Mozilla Firefox için üretilen bu eklentilerin kullanımı da oldukça basit.

Eklentiyi indirdikten sonra logosunu indirmek istediğiniz siteye giderek logoya erişebililiyorsunuz. Sonrasında ise indir seçeneğine basarak logoyu bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.

Oqtor, bu eklentiyle logoları tek tıkla bulmanızı sağlayarak size zaman kazandırmayı amaçlıyor. Böylece sunumlara eklemek istediğiniz logoların .png formatını teker teker aratmak yerine şirketlerin resmi sitelerini ziyaret etmeniz yeterli oluyor.

Eğer eklentiyi indirmek konusunda tereddütleriniz varsa Oqtor'un sitesine giderek eklentiyi ücretsiz bir şekilde test edebilirsiniz. Öte yandan web sitesindeki arama motoruna yazdığınız her siteyi bulamayabilirsiniz. Dolayısıyla ürünü kullanmak istiyorsanız eklentiyi indirmek çok daha iyi bir seçenek olacaktır.

Logo Grabber eklentisinin yanı sıra geliştiricilerle ücretsiz API'sini de paylaşan Oqtor, bu API üzerinden geliştiricilerin, logolara, renklere ve fontlar gibi daha detaylı bilgilere ulaşmasını sağlıyor. API üzerinden logonun JSON formatında kopyalanabildiğini de belirtelim.

Oqtor, sitesinde bu API'dan faydalanarak kullanıcılarınıza daha iyi bir deneyim yaşatabileceğinizi ifade ediyor. Oqtor'un API'si, CRM profillerini güçlendirmek, tasarım süreçlerinizi hızlandırmak ve kişiselleştirilmiş paneller oluşturmak için kullanılabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.