İş yapış sürecini iyileştirmeyi hedefleyen şirket yönetim uygulaması: Tork

Şirketlerin çalışma düzenlerini iyileştirmeyi ve büyümelerine sağlıklı bir ivme kazandırmayı amaçlayan Tork, yaklaşık 1,5 yıl içinde geliştirildi.
İş yapış sürecini iyileştirmeyi hedefleyen şirket yönetim uygulaması: Tork

Temelde bir şirket yönetimi uygulaması olarak karşımıza çıkan TorkKuadron Bilişim firmasının bir çözümü olarak kullanıma sunuldu. Satış, CRM, Proje Yönetimi, İş Takibi, Stok, Satın Alma, Üretim Yönetimi, Finans, Ön Muhasebe ve İnsan Kaynakları gibi ihtiyaçlara çözüm sunan Tork, şu an için 3 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Şirketlerin çalışma düzenlerini iyileştirmeyi ve büyümelerine sağlıklı bir ivme kazandırmayı amaçlayan Tork, yaklaşık 1,5 yıl içinde geliştirildi. Toplamda 350 kullanıcıya hizmet veren Tork'un paylaştığı verilere göre uygulamayı kullanan müşteriler 5 kata kadar verim artışı sağlamış durumda.

PlanPorts, Teamgram, NKolayOfis, Ofisim ve PratiXRM pek rakibe de sahip olan Tork, söz konusu rakiplerinin daha çok sonuç odaklı çözümler sunduklarını da belirtti. Sonuç odaklı olmaktansa sürece odaklanıp tekliften siparişe, üretimden satın almaya, teslimattan faturaya kadar bir çözüm sunan Tork, kullanımı kolay, eğitim ya da yatırım gerektirmeyen bir ürün sunuyor.

Hedef yurt dışı

Kısacası “sonuç” değil “süreç” odaklı çalışan bir uygulama olan Tork, teklifler ile çalışan on-premise ve SaaS satışlar üzerinden gelir elde ediyor. Şu an açılışa özel bir kampanyayla 2019 yılı boyunca tüm Tork paketlerinin yüzde 30 indirim ile satıldığını da belirtelim.

Günümüz SaaS dünyasında ortalama bir şirketin insan kaynakları için bir ürün, CRM için bir ürün, stok için ise yine ayrı bir ürün kullanması gerekiyor. Bu ürünleri tek bir çatı altında toplayarak rakiplerinden ayrılmayı hedefleyen Tork, bugüne kadar herhangi bir yatırım almadı. Fazlalıklardan arındırılmış, minimalist ve ihtiyacı karşılayacak şekilde tasarlanan Tork uygulaması, 2020 yılında yurt dışına açılmayı da hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.