Apple video odaklı abonelik servisi için TV kanalları ile görüşüyor!

Apple video odaklı abonelik servisi için TV kanalları ile görüşüyor!

Apple'ın 25 Mart tarihinde özel bir etkinlik düzenleyeceğini ve bu etkinlikte Netflix rakibi yeni servisini ile birlikte haber odaklı abonelik servisini tanıtabileceğini sizlere daha önce aktarmıştık. Bugün ise Apple'ın Netflix rakibi yeni video odaklı abonelik servisi ile ilgili önemli bilgiler ortaya çıktı.

Video odaklı abonelik servisleri arasında önemli bir çekişme olduğunu belirtelim. Özellikle Netflix, Hulu ve Amazon Prime Video gibi servisler ürettikleri orijinal yapımlar ve sundukları dizi/film çeşitlilikleri ile ön plana çıkıyorlar. Bloomberg tarafından paylaştığı bilgilere göre rakiplerinin gerisinde kalmak istemeyen Apple, video abonelik servisi için ABD'nin önemli TV kanalları ile anlaşmaya çok yakın.

HBO, Showtime ve Starz

Paylaşılan bilgilere göre Apple, video odaklı abonelik servisi için HBO, Showtime ve Starz TV kanalları ile anlaşmaya çok yakın. Eğer bu anlaşma gerçekleşirse HBO, Showtime ve Starz kanallarının içerikleri Apple'ın Netflix rakibi yeni video abonelik servisinde yayınlanacak.

Paylaşılan bilgilere göre şu an için pazarlık aşamasında olan görüşmelerin bazılarının Cuma günü ile birlikte noktalanması bekleniyor. Apple'ın uzun süredir orijinal içerik üretimi için yüklü miktarda para harcadığını da hatırlatalım. Apple'ın yeni orijinal içeriklerini 25 Mart tarihindeki etkinlikte görmemiz sürpriz olmayacaktır.

Bloomberg tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple'ın video abonelik servisi, Apple TV ve iOS uygulaması olarak karşımıza çıkacak. 25 Mart tarihinde Apple'ın Netflix rakibi yeni video abonelik servisi ile ilgili paylaşılan tüm bilgileri sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.