Morpholio'dan mimar ve tasarımcılara yönelik AR destekli uygulama

Morpholio'dan mimar ve tasarımcılara yönelik  AR destekli uygulama

4 mimar tarafından, tasarımın süreçlerini daha akıllı mobil araçlar ile sağlamak amacıyla kurulan Morpholio, Artırılmış Gerçeklik (AR) tabanlı yeni aracını tanıttı. AR SketchWalk, adını alan araç özellikle  mimarlar, tasarımcılar, iç tasarımcılar, ilüstratörlere yönelik oluşturuldu. Ancak şirket, bu konuya meraklı yaratıcı kişilerin de uygulamayı kullanabileceğini belirtiliyor.

AR SketchWalk, özellikle mimarların model ile gerçeklik arasındaki boşluğu kapatmaya yardımcı olacak gibi görünüyor. AR teknolojisi, özellikle projenin ilk aşamalarına büyük katkı sağlayacak. Zira birçok mimar ve tasarımcının kullandıkları eskizler ile ilk aşamada müşterilerinin tam olarak kendilerini anlamadıkları yönünde  söylemleri var. Uygulama daha iyi bir müşteri memnuniyeti sağlanırken, zamandan tasarruf edilebilir. 

Dört aşamalı bir hizmet sunan AR Sketchwalk, iOS tabanlı özelliğe sahip. Uygulama, kullanıcısına tasarımdan, çizim aşamasına ve projenin düzenlenmesine kadar birçok kullanım rahatlığı sunuyor. Mesela, kullanıcısının tek bir dokunuş ile çizimlerini istediği yere yerleştirmeleri  ve çizgileri istenildiği kadar uzatılabilmesi mümkün. Ya da AR teknoloji ile projenin en başından itibaren müşterilerin daha net anlamaları sağlanıyor. Morpholio'ya göre, entegre çözümü bir çok dizüstü bilgisayardan kullanılan programdan daha fazlasını yapabiliyor. 

Morpholio Trace müşterisinin karşısına üç farklı fiyat teklifi ile çıkıyor. Temel özellikleri baz alan hizmetin yıllık ücreti  4.99 dolar. TracePremium ve TracePro gibi daha fazla hizmet kapsamı olan fiyat paketleri ise yıllık sırası ile 9,99 ve 19,99 olarak satışa sunuluyor.

150'den fazla ülkede kullanıma açık olan uygulama ile ilgilenenler için videoyu ve uygulamanın linkini yazımıza ekleyelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.