Nazım Erdoğan, Sahibinden.com'un Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu

Nazım Erdoğan, Sahibinden.com'un Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu

Sahibinden.com’un Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine, Nazım Erdoğan getirildi. Erdoğan, Sahibinden.com’un Pazarlama Departmanı içerisinde yer alan Segment ve Gelir Yönetimi, İş Zekası, Online Pazarlama, Marka ve İletişim birimlerinden sorumlu olacak.

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan ve aynı üniversiteden MBA derecesine sahip olan Nazım Erdoğan, profesyonel kariyerine Aygaz’da başladı. Beko Elektronik ve Turkcell’de farklı birimlerde Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı ve Turkcell’de 3G lansmanında önemli rol aldı. Ardından BNP Paribas iştiraki TEB’de Dijital Bankacılıktan Sorumlu Müdür ve Direktör olarak çalışan Erdoğan, TEB’in dijital bankası CEPTETEB’in lansmanına liderlik eden ekipte yer aldı.

Nazım Erdoğan, 2017 yılında, CEPTEB ekibinden sonra Alfa Bank’a Bireysel Bankacılık ve Dijital Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olmuştu. Son olarak Nazım Erdoğan'ın BNP Paribas Cardif’te Pazarlama ve Dijitalden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olduğunu da hatırlatalım.

Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.