Detur'un etkinlik deneyimine odaklanan girişimi: Tripoki

Detur'un girişimi Tripoki, etkinlik ve deneyim odaklı bir yapıya bürünmeyi hedefliyor. Girişim yakın gelecekte otel ve uçak rezervasyonundan ziyade, etkinliklere odaklanacak bir yapıya bürünecek.
Detur'un etkinlik deneyimine odaklanan girişimi: Tripoki

Ülkemizin bilindik seyahat acentalarından biri olan Detur'un girişimi Tripoki, etkinlikleri odağını artırmayı hedefliyor. 25 yıllık geçmişiyle başta İskandinav ülkeleri olmak üzere, Avrupa ve Mısır, İspanya gibi ülkelere seyahat organize eden Detur, Tripoki ile yeni dijital dünyaya hitap eden, dinamik seyahat ürünlerini içerek Tripoki'yi hayata geçirdi.

Yılda 200 binden fazla kişiyi seyahat ettiren Detur, yaptığı son hamle ile klasik uçuş ve otel konaklama üzerine kurduğu hizmetindeki tecrübesiyle, deneyimleri harmanlayan bir yapıda hizmet veriyor. Geçtiğimiz yılın Nisan ayında faaliyetlerine başlayan Tripoki, bugün birçok etkinlikle organik bağ kurmuş olarak faaliyetlerine devam ediyor ve yakın gelecekte daha deneyim odaklı bir girişim olacaklarının sinyalini veriyor.

Tripoki'nin Genel Müdürü Ilgaz Bağlıkaya'dan aldığımız bilgilere göre, Tripoki Euroleague'in yanı sıra Tomorrowland'in resmi seyahat ortağı ve Türkiye'deki tek yetkili satış temsilcisi olmayı başarmış. Bunun yanı sıra Şampiyonlar Ligi ya da Roland Garros gibi turnuvalar için de bilet ve seyahat paketlerini Tripoki aracılığıyla edinmeniz mümkün.

Kısacası Tripoki klasik anlamda bir seyahat sitesi olmak yerine daha çok deneyim ve etkinlik odağında sunduğu paketlerle farklı bir kitleye paket çözümlerini ulaştırmayı amaçlıyor. Bu alanda da ülkemizde böyle bir ihtiyaç olduğu gerçek. Sadece seyahat ya da uçak yerine, yurt dışında farklı organizasyonlara katılmak isteyenlerin ilgisini çekeceğin tahmin ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.