Otobüs, midibüs ve minibüsler için araç çağırma platformu: Zuppin

Anlık veya ileri tarihli olarak araç çağırabileceğiniz Zuppin platformu kullanıcılarına vip araç, minibüs, midibüs ve otobüs gibi seçenekler sunarak rakiplerinin önüne geçiyor.
Otobüs, midibüs ve minibüsler için araç çağırma platformu: Zuppin

Temelde bir online araç çağırma uygulaması olarak hizmet veren Zuppin, kullanıcılarının grup ve turizm taşımacılık ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Anlık veya ileri tarihli olarak araç çağırabileceğiniz Zuppin platformu kullanıcılarına vip araç, minibüs, midibüs ve otobüs gibi seçenekler sunarak rakiplerinin önüne geçiyor.

zuppVIP, zuppMINI, zuppMIDI ve zuppBUS

İlk olarak 2015 yılında Otobüsbankası ismi ile ortaya çıkan fikir, 2017 yılı itibariyle değişerek Zuppin markası haline geldi. Adnan Değirmenci, Mehmet Erkanar ve Mustafa Bilge tarafından kurulan Zuppin, şu an için 8 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. 1-9 kişilik zuppVIP, 1-19 kişilik zuppMINI, 1-31 kişilik zuppMIDI ve 46 kişilik kapasiteye sahip olan zuppBUS olmak üzere 4 farklı araç seçeneği sunan Zuppin, söz konusu araçları hem çağırmanıza hem de teklif almanıza olanak tanıyor.

Gelen teklifler arasında hizmet kalitesi, araç tipi, araç özellikleri ve fiyat gibi kriterlere göre istediğiniz seçimi yapabilir, gelen tekliflere göre indirim talep edebilir veya pazarlık yapabilirsiniz. Anlık çağırma seçeneğinin sadece zuppVIP ve zuppMINI için geçerli olduğunu da ekleyelim.

zuppMIDI ve zuppBUS araçlarını anlık olarak çağırmak mümkün değil. Bu araçları kullanmak için öncelikle teklif almanız gerekiyor. BiTaksi, Careem, Olev, Uber ve Yolo gibi çözümlerden farklı olarak çok daha yüksek kapasiteli araçların çağırılabilmesine olanak tanıyan Zuppin, kullanıcıların otobüs, minibüs, midibüs gibi araçları tek tuş ile rezerve edebilmelerine olanak tanıyor.

Araç Sahiplerini de hizmet kalitesi ve fiyat avantajı sunarak müşterilerine daha kolay ve hızlı ulaşmasını sağlamayı hedefleyen Zuppin, platformunda T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan D2 B2 belgeli 5 bine yakın araç bulunduruyor. Hem iOS hem de Android platformları için ücretsiz olarak kullanıma sunulan Zuppin uygulamasının bugüne kadar 10 bini aşkın kullanıcı tarafından indirildiğini de ekleyelim.

Platformu kullanan şoför veya filo sahipleri üzerinden bir gelir modeli oluşturan Zuppin, belirli kriterlere göre sistem kullanım ücreti alarak gelir elde ediyor.

Yaklaşık 8 aydır aktif olarak hizmet sunan Zuppin, bugüne kadar toplamda 12 bini aşkın çağrı ve teklif talebi de almayı başardı. Paylaşılan bilgilere göre Zuppin aracılığı ile günde ortalama 50 yolculuk gerçekleşiyor. Faaliyetlerine İstanbul'da başlayan Zuppin, şu an için İzmir, Antalya, Ankara, Adana, Mersin, Muğla, Trabzon, Samsun, Erzurum, Gaziantep, Bursa, Van ve Mardin gibi Türkiye’nin önemli şehirlerinde de hizmet veriyor. Dilerseniz Zuppin uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.