Kripto varlık borsası Coiny Pro'nun iOS uygulaması kullanıma sunuldu

Bugün Coiny tarafından paylaşılan bilgilere göre kripto varlık borsası olan Coiny Pro'nun iOS uygulaması kullanıma sunuldu.
Kripto varlık borsası Coiny Pro'nun iOS uygulaması kullanıma sunuldu

Yerli dijital varlık cüzdanı olarak hayatımıza giren Coiny'nin kripto varlık borsası olan Coiny Pro'yu kullanıma sunduğunu sizlere geçtiğimiz yılın Eylül ayında aktarmıştık. Bugün Coiny tarafından paylaşılan bilgilere göre kripto varlık borsası olan Coiny Pro'nun iOS uygulaması kullanıma sunuldu.

iOS kullanıcıları için ücretsiz olarak mevcut durumda olan Coiny Pro, mobil uygulaması ile kullanıcılarına kimlik onaylarını yapabilme, para ve kripto para yatırıp çekebilme, alım satım işlemlerini gerçekleştirebilme, cüzdan geçmişini görebilme, emir defterini görebilme, parite grafiklerini görebilme, günlük ve aylık limitlerinizi görebilme gibi özellikler sunuyor.

İlk yatırım turunu 2018 yılının Ağustos ayında tamamlayan Coiny'nin bugüne kadar toplamda 10 milyon TL yatırım aldığını da ekleyelim. Geçtiğimiz yılın Mart ayında düzenlediğimiz Blockchain Venture Summit’te sahne alan girişimlerden biri de olan Coiny, Eylül ayında kripto varlık borsası olan Coiny Pro, Aralık ayında ise Coiny Wallet web uygulamasını kullanıma sunmuştu.

Coiny'nin kurucuları arasında Selim Canbazoğlu, Kemal Kocabıyık, yatırımcıları arasında ise Serdar Oal, Nasri Özel ve Mert Utancak gibi isimler bulunuyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Coiny CEO’su Ayberk Kuday'ın paylaştığı bilgilere göre Coiny'nin danışma kurulunda ise ininal’ın Kurucusu ve Colendi’nin CEO’su Bülent Tekmen, Serkan Ömerbeyoğlu ve Tolga Yücel gibi sektörün yakından tanıdığı isimler yer alıyor.

Hedef Orta Doğu bölgesi!

Yatırımcılarının ve danışmanlarının hem vizyon olarak hem de yönetim süreçlerinde Coiny'e büyük katkılar sunduğunu dile getiren Kuday, küresel çapta dünyanın ilk 3 dijital varlık platformundan biri olmak için yola çıktıklarını belirtti. 2019’da yakın coğrafyamızda özellikle Orta Doğu bölgesinde hızlıca büyümeyi hedeflediklerini de paylaşan Kuday, bu bölgede öncelik verdikleri ülkelerin Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri olduğunu da sözlerine ekledi. Dilerseniz Coiny Pro uygulamasını iOS içn buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.