Apple katlanabilir akıllı telefonlar gibi yenilikçi tasarımlarda rakiplerinin gerisinde kaldı

Apple katlanabilir akıllı telefonlar gibi yenilikçi tasarımlarda rakiplerinin gerisinde kaldı

Katlanabilir akıllı telefon modelleri şimdiden 2019 yılında damgalarını vurdular. Samsung, Huawei ve Oppo gibi markalar Mobil Dünya Kongresi 2019'da katlanabilir akıllı telefon modelleri ile karşımıza çıktılar. Henüz yolun çok başında olan katlanabilir akıllı telefon modelleri yüksek fiyat etiketleri ile ön plana çıkıyorlar.

Apple'ın kurucu ortaklarından olan Steve Wozniak, Bloomberg ile yaptığı bir röportajda katlanabilir akıllı telefonlar ve Apple ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Apple'ın katlanabilir akıllı telefonlar gibi yenilikçi tasarımlarda rakiplerinin gerisinde kaldığını belirten Wozniak, Apple'ın katlanabilir akıllı telefon pazarının lideri olmaması nedeniyle endişeli olduğunu belirtti.

Apple'ın Touch ID, Face ID ve kolay mobil ödemeler anlamında uzun süredir lider konumda olduğunu belirten Wozniak, bu nedenle geçmişte herkesin Apple'ı takip ettiğini dile getirdi. Apple'ın katlanabilir akıllı telefon konusunda lider olmadığını ve bunun kendisini endişelendirdiğini belirten Wozniak, gerçekten bir katlanabilir akıllı telefon istediğini de sözlerine ekledi.

Apple TV değil Roku kullanmayı tercih ediyor

Apple TV ile ilgili açıklamalarda da bulunan Wozniak, Apple TV'nin büyümesi gerektiğini de dile getirdi. Paylaşılan bilgilere göre Steve Wozniak, şu an için Apple TV'yi değil Roku'yu kullanıyor. Şubat ayının ortasında Apple'ın katlanabilir akıllı telefon patentleri ile karşımıza çıktığını da hatırlatalım.

Apple'ın katlanabilir akıllı telefon modelinin önümüzdeki yıl karşımıza çıkması bekleniyor. Buradaki asıl soru işareti cihazın fiyat etiketi. Samsung'un katlanabilir akıllı telefon modeli 1980 dolar, Huawei'in katlanabilir akıllı telefon modeli ise 2 bin 300 euro fiyat etiketlerine sahip. Katlanabilir akıllı telefonların böylesine yüksek fiyat etiketlerine sahip olduğu düşünüldüğünde Apple'ın nasıl bir fiyat politikası izleyeceği büyük bir merak konusu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.