Numan Numan, 212'nin 30 milyon Euro'luk yeni fonunu anlattı

212'nin ortaklarından Numan Numan, Arda Kutsal'a yeni fonlarını ve beklentilerini anlattı. Yakın zamanda kapattıkları yeni fonlara dair bilgiler veren Numan Numan, 30 milyon Euro'luk yeni fondan bahsetti.

Aldıkları yatırımları açıklayan Numan, fonun ilk kapanışının yapıldığını, hedeflerinin 30'u yıl sonuna kadar 50'ye çıkarmak olduğunu ve yakında yatırımlara başlanacağını belirtti. İlk fonda Türkiye'ye odaklanan 212, yeni fonda yine Türkiye'yi odağına alacak ama şirketin yurt dışı planları olduğunu da belirtelim. Özellikle Doğu Avrupa ve Orta Doğu merkezli girişimler şirketin radarında olacak.

Numan Numan, sadece B2B'ye odaklanacaklarını da söyledi. Dikey olarak SaaS, fintech, pazar yeri gibi platformlar ön plana çıkacak. Ancak blockchain ve yapay zeka gibi sektörler de 212'nin yatırım yapmayı planladığı sektörler arasında yer alıyor. Numan Numan, kripto paraya odaklanmayacaklarının da altını çiziyor. Aynı zamanda yaptıkları ilk fonlardan bahseden Numan Numan, 12 yatırım yaptıklarını ve bunlardan 5'inin şu anda çok iyi ilerlediğini söyledi. Numan beklentilerini fonun 2 ya da 2,5 katını geri ödemek olarak açıkladı.

Önümüzdeki hafta 212'nin yeni bir yatırım yapacağını ve bu yatırımın SaaS alanında olacağını da belirtelim. Türkiye'de gerçekleştirilecek olan yatırımın tutarı ise 1 ila 2 milyon Euro arasında olacak.

Numan Numan'ın 212 ile ilgili paylaştığı tüm verileri öğrenmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.