General Mobile GM 9 Plus MWC 2019'da tanıtıldı

Geçtiğimiz dönemlerde karşımıza çıkan GM 9 ailesinin yeni üyesi olarak lanse edilen GM 9 Plus, tasarım anlamında ailenin diğer üyelerinden farklı olarak çentikli bir ekrana sahip.
General Mobile GM 9 Plus MWC 2019'da tanıtıldı

Ülkemizin önemli akıllı telefon üreticilerinden olan General Mobile, Webrazzi olarak yerinden takip ettiğimiz Mobil Dünya Kongresi'nde yeni akıllı telefonunu tanıttı. Geçtiğimiz dönemlerde karşımıza çıkan GM 9 ailesinin yeni üyesi olarak lanse edilen GM 9 Plus, tasarım anlamında ailenin diğer üyelerinden farklı olarak çentikli bir ekrana sahip.

Çentikli ekran tasarımı

7,7 mm kalınlığında ve 175 gram ağırlığında olan GM 9 Plus, cam ve alüminyumdan oluşan bir tasarıma sahip. Uzay Grisi, Gümüş ve Altın olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip olan GM 9 Plus, arka kısmında parmak izi sensörüne de sahip durumda. Yüzde 82,5 oranında başarılı bir ekran gövde oranına sahip olan GM 9 Plus, 6,23 inç büyüklüğünde bir ekran kullanıyor.

Çentikli bir ekran tasarımına sahip olan GM 9 Plus'ın 1080 x 2280 piksel çözünürlüğünde olduğunu da ekleyelim. Corning Gorilla Glass ile korunan GM 9 Plus, gücünü Media Tek Helio P60 işlemcisinden alıyor. 3 GB RAM ve 32/64 GB dahili depolama seçeneklerine de sahip olan GM 9 Plus, Android 9.0 Pie işletim sistemini kullanıyor.

Grafik işlemci olarak Mali-G72 MP3 kullanan General Mobile GM 9 Plus, 256 GB’a kadar microSD kart desteğine de sahip. Arka kısmında çift kamera bulunduran General Mobile GM 9 Plus, 12 ve 5 megapiksellik kameralar kullanıyor. Ön kısmında ise 8 megapiksellik bir kamera kullanan GM 9 Plus, kamera kısmında yapay zeka desteğine de sahip.

Eğlenceli fotoğraflar ve videolar yaratan ARCore desteğine de sahip GM 9 Plus, artırılmış gerçeklik özellikleri sunuyor. USB Type C bağlantısına sahip olan General Mobile GM 9 Plus, 3 bin 450 mAh büyüklüğünde bir pil ile geliyor. Henüz fiyatı açıklanmayan GM 9 Plus modelinin Nisan ayında Türkiye’de ve General Mobile'ın hizmet sunduğu 34 ülkede satışa sunulacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.