Hakan: Muhafız'ın ikinci sezonunun ilk fragmanı Cüneyt Arkın sürprizi ile paylaşıldı

Hakan: Muhafız'ın ikinci sezonunun ilk fragmanı Cüneyt Arkın sürprizi ile paylaşıldı

Hakan: Muhafız'ın ikinci sezon fragmanı bugün Netflix Türkiye'nin Instagram hesabında paylaşıldı. İlk sezondan bazı sahnelere de yer verilen fragmanda ise Cüneyt Arkın'ın yer alması izleyenlere tatlı bir sürpriz yaşattı. Bu sayede dizinin 2.sezonunda Türk sinemasının efsanevi ismi Cüneyt Arkın'ın da rol alacağı kesinleşti.

Güncelleme: Cüneyt Arkın'dan konuyla ilgili instagram'dan bir açıklama geldi. Yayınlanan fragmanın dizinin ilk sezonundan önce çekildiği ve Arkın'ın yeni sezonda yer alması şeklinde bir anlaşmanın olmadığını açıkladı. Ancak bir teklifin gelmesi durumunda değerlendirileceği de aktarılan açıklamada biraz da olsa kapı açık bırakılmış diyebiliriz. Cüneyt Arkın'ın ilgili instagram içeriğine

Fragmanda Zeynep karakteriyle sahilde konuşurken görülen Cüneyt Arkın, "Sadık Olanlar"dan birini canlandırıyor. Arkın'ın ikinci sezon boyunca kaç bölümde rol alacağı ise henüz bilinmiyor.

Şimdilik yayın tarihi kesinleşmeyen Hakan: Muhafız'ın ikinci sezonu, bu fragmanla birlikte, izleyicilerin şimdiden büyük bir beklenti içine girmesine sebep oldu. Netflix Türkiye'nin paylaştığı fragmana yorum yapan seyirciler, Cüneyt Arkın'ın Hakan:Muhafız'da sıkça görünmesini arzu ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.