Ekran kaydetmek için kullanabileceğiniz en iyi 8 uygulama

Bu listemizde Android platformunda ekran kaydı yapabileceğiniz en iyi uygulamaları sizler için sıralıyoruz.
Ekran kaydetmek için kullanabileceğiniz en iyi 8 uygulama

Neredeyse hayatımızın her alanında kullandığımız akıllı telefonların ekranlarını kaydetmek isteyeceğimiz durumlar ile sık sık karşılaşabiliyoruz. Apple, iPhone ve iPad'ler için ekran kaydetme anlamında başarılı bir çözüm sunuyor. iOS işletim sistemi içinde bir ekran kaydetme özelliği sunan Apple, kullanıcıların oldukça kolay bir şekilde ekran kaydetmelerine imkan veriyor.

Android tarafında baktığımızda ise önde gelen bazı üreticilerin ekran kaydetme özelliğini başarılı bir şekilde sunduklarını görüyoruz. Fakat çoğu üretici halen ürettikleri akıllı telefonlar için ekran kaydetme özelliği sunmuyor. Bu nedenle Android platformunda ekran kaydı yapabileceğiniz en iyi uygulamaları sizler için sıralıyoruz.

Mobizen Screen Recorder

Ekran kaydetme dendiğinde Android platformunun en önemli uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkan Mobizen Screen Recorder, ücretsiz olması ve kolay kullanımı sayesinde ön plana çıkıyor. HD çözünürlükte 60 Fps video kaydı imkanı sunan Mobizen Screen Recorder uygulamasını dilerseniz buradan indirebilirsiniz.

ScreenCam Screen Recorder

Android 5.0 Lollipop ve üzeri cihazlarda kullanılabilen ScreenCam Screen Recorder, kullanıcılarına oldukça başarılı bir çözüm sunuyor tıpkı Mobizen Screen Recorder gibi 60 Fps video kaydı yapabilen ScreenCam Screen Recorder uygulamasını ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

RecMe Free Screen Recorder

Hem normal Android cihazlarda hem de root yapılmış cihazlarda kullanılabilen RecMe Free Screen Recorder uygulaması rakiplerinden farklı olarak rootlu cihazlarda ses kaydı da yapabiliyor. Eğer root yapılmış bir cihaza sahip değilseniz ise sadece ekren kaydı yapabilen RecMe Free Screen Recorder uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Google Play Games

Google'ın resmi oyun mağazası olan Google Play, oyunlar için özel bir uygulama sunuyor. Google Play Games isimli uygulama oyun skorlarını aktarmasının yanı sıra oyunları oynadığınızda ekran kaydı almanıza da olanak tanıyor. Uygulamanın 480 ve 720 piksel çözünürlüğünde ekran kaydı yapma imkanı sunduğunu da ekleyelim.

DU Recorder

Sadece akıllı telefonunuzun ekranınızı kaydetmenize imkan tanımayan DU Recorder, aynı zamanda elde dilen videoyu düzenlemenize de olanak tanıyor. Farklı çözünürlüklerde ve 60 Fps video kaydı yapabilen DU Recorder uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

AZ Screen Recorder

Root gerektirmeyen bir uygulama olan AZ Screen Recorder, temelde ücretsiz bir uygulama. Bazı özelliklerini ise premium üretli versiyonunda kullanıma sunan AZ Screen Recorder uygulaması kaydı durdurma ve devam etme gibi özelliklere de sahip. Dilerseniz AZ Screen Recorder uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Lollipop Screen Recorder

Root gerektirmeyen ücretsiz bir ekran kaydetme uygulaması olan Lollipop Screen Recorder, Android 5.0 Lollipop ve üzeri cihazlarda kullanılabiliyor. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan Lollipop Screen Recorder, uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Vysor

Listemizdeki diğer uygulamalardan biraz daha farklı lan Vysor uygulaması, sadece bir ekran kaydetme uygulaması değil. Aynı zamanda bilgisayarınız üzerinden akıllı telefonunuzu kontrol etmenize de olanak tanıyan Vysor uygulamasını ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.