AloTech 8 milyon dolar değerleme ile Nevzat Aydın’dan yatırım aldı

AloTech 8 milyon dolar değerleme ile Nevzat Aydın’dan yatırım aldı

300’den fazla müşteri ve 12 binden fazla kullanıcıya sahip olan çağrı merkezi altyapı sistemi olan AloTech, Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın'dan yatırım aldığını duyurdu. Alınan yatırım ile beraber 8 milyon dolar değerlemeye ulaşan AloTech, Nevzat Aydın’ın sağladığı desteği AloTech’i tüm dünyaya duyurmak ve ABD’de başlattığı SaaS satıcı kanalını dünyanın dört bir yanına ulaştırmak için kullanacak.

Yapılan yatırım ile ilgili bir açıklama paylaşan Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, AloTech'in geliştirdiği teknoloji ve kendi pazarında sağladığı başarı ile yurt dışında ciddi büyüme potansiyeline sahip az sayıdaki Türk girişimlerinden biri olduğunu belirtti.

AloTech CEO’su Cenk Soyak ise AloTech'in sahip olduğu ileri teknoloji altyapısı sayesinde yurt dışında birçok büyüme fırsatını barındırıyor olmasının yapılan yatırımların en önemli sebeplerinden biri olduğunu açıkladı.

Bu noktada Nevzat Aydın gibi girişimcilik dünyasının en önemli isimlerinden birinin, yatırımların durgun olduğu bir dönemde AloTech'e destek sunmasının büyük bir ayrıcalık olduğunun da altını çizen Soyak, önlerinde 27 – 28 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan CCW Europe (Customer Contact Week Europe) bulunduğunu da sözlerine ekledi.

AloTech olarak dünyanın en büyük çağrı merkezi fuarlarından birinde yer alacaklarını ve şirketlerini tüm dünyaya tanıtacaklarını dile getiren Soyak, aynı zamanda tüm dünyaya yayılacak bir bayi – entegratör zincirini oluşturma projelerine başlayacaklarını da duyurdu. Yapılan yatırım ile ilgili bir açıklama paylaşan AloTech Kurucu Ortağı ve CTO’su İdris Avcı ise AloTech olarak geliştirdikleri teknolojinin tüm dünyada ilk ve tek olduğunu belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.