FOXplay, Hepsiburada işbirliğiyle “İzlerken Al” özelliğini yayına alacak

FOXplay, Hepsiburada işbirliğiyle “İzlerken Al” özelliğini yayına alacak

Ocak ayında sizlere aktardığımız üzere FOXplay'in Şubat ayında Türkiye'de faaliyete başlaması bekleniyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde bir FOXplay lansmanı düzenleyen şirket, katılımcılara platformun detaylarını aktardı. Platformun özelliklerini ve detaylarını paylaşan FOX Networks Group Genel Müdür Yardımcısı ve Satış Grup Başkanı Mehmet İçağasıoğlu, aynı zamanda Hepsiburada ile gerçekleştirdikleri işbirliğini de açıkladı.

FOXplay ve Hepsiburada iş birliğiyle izleyiciler, artık dizi izlerken, gördükleri ürünleri anında online olarak satın alabilecek. FOXplay'de yayınlanacak olan “4N1K Yeni Başlangıçlar” dizisini seyrederken “İzlerken Al” özelliğini kullanabilecek olan izleyiciler, Hepsiburada üzerinden alışveriş yapılabilecek.

İzleyicilerin, “İzlerken Al” özelliği sayesinde favori oyuncularının giysilerinden beğendikleri ürünlere kadar, dizide gördükleri bir çok ürünü satın alabileceğini söyleyelim. Üstelik bunun için izleyicilerin sadece diziyi durdurarak beğendikleri ürünleri sepete atması yeterli.

İçağasıoğlu, lansmanda bu yeni özelliğin yanı sıra FOXplay'de yayınlanacak olan içeriklere de değindi. Kullanıcıların platform üzerinden en sevdikleri FOX dizilerine, programlarına ve başarılı filmlere ulaşabileceğini söyleyen İçağasıoğlu, bunun yanı sıra dijitale özel içeriklere de kolayca erişebileceklerini dile getirdi. Mehmet İçağasıoğlu, “İzlerken Al” özelliğiyle ilgili ise şu ifadelere yer verdi:

“Sevdikleri içerikleri sadece izlemekle kalmayıp, o anda gördükleri ve beğendikleri ürünleri tek bir tıkla, Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada üzerinden satın alabilecekler.”

Hepsiburada CMO'su Yüce Zerey ise iş birliği ile ilgili düşüncelerini şu cümlelerle ifade etti:

“Türkiye’nin Hepsiburada'sı olarak, müşteri odaklı, kaliteli ve katma değerli alışveriş deneyimini önceleyen bir şirket yaklaşımıyla; FOX ekibiyle Türkiye’ye bir ilki gerçekleştirerek armağan ettiğimiz, içerik izleme deneyimi ile alışveriş keyfinin kesişimi FOXplay sayesinde içerik tüketimi ve alışveriş deneyiminin tanımı değişecek.”

25 Şubat'tan itibaren FOXplay’in içeriklerine erişebilecek olan kullanıcılar, “İzlerken Al” seçeneğini 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinin yayınlanmasıyla beraber deneyimleyebilecek. Bu özelliğe ve içeriklere erişmek isteyen kullanıcılar,  foxplay.com.tr ve “FOX & FOXplay” mobil uygulaması üzerinden ücretsiz olarak ulaşabilecek.

Görünene o ki; FOXplay, Türkiye pazarındaki rekabete 1-0 önde başlamak için yeni özellikler ile kullanıcıların ilgisini çekmeyi planlıyor. Yapılan araştırmalar göre kullanıcıların dizi izlerken sıklıkla cep telefonlarına baktığını düşündüğümüzde, özelliğin bir çok izleyici tarafından kullanılacağını söylemek mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.