Adım adım eğitici videolar oluşturmaya yarayan servis: StepShot

Adım adım eğitici videolar oluşturmaya yarayan servis: StepShot

Bir ekran alıntı aracı olan StepShot eğitim videoları veya yardım merkezi makaleleri oluşturmanız için size yardımcı oluyor. Tamamen otomatik olarak çalışan StepShot, bilgisayarınızdaki her tıklama işleminde adım adım ekran görüntüsü alıyor. Bunun yanı sıra her bir adıma açıklama eklemenizi sağlayan araç, kodlamaya ihtiyaç duyulmadan kişiselleştirilebiliyor.

Bilgisayranızıda yaptığınız bir işi kolayca ve adım adım kayda alan StepShot bu sayede hızlıca bir kullanım kılavuzu oluşturmanızı sağlıyor. Eğer StepShot'ın baştan sona kayıt almasını istemiyorsanız, Aktif Pencere veya Seçilen Bölge seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Herhangi bir açıklama yazmanıza gerek kalmadan, görselde yer alan metinleri de içe aktaran StepShot'ın size fazlasıyla zaman kazandıracağını söyleyebiliriz.

Marka imajınızı StepShot'ta oluşturacağınız kılavuza ya da eğitim videosuna da yansıtmanız mümkün. Zira PDF template editor özelliğini kullanarak herhangi bir kodlama yapmadan StepShot'taki öğeleri kolayca kişiselleştirebiliyorsunuz. Aynı şekilde ekran alıntılarını OCR teknolojisiyşle tarayan Stepshot, metinleri de otomatik olarak aktarabiliyor. Böylece oluşturduğunuz dokümanın metinleri de hızlıca eklenmiş oluyor.

StepShot'ta oluşturduğunuz dokümanları bir çok farklı formatta kullanabileceğinizi belirtelim. Word ve PDF gibi alışılan formaların yanı sıra Wordpress ve HTML formatlarını da destekleyen StepShot, bulut depolama ve video içerikler için de kullanılabiliyor.

Bu arada StepShot üzerinde oluşturduğunuz içerikleri bulut hizmetleri sayesinde kolayca paylaşabileceğinizi de belirtelim. Aynı şekilde buradaki dosyaların HTML'e Embed edilebilmesi de öne çıkan bir özellik.

Bu özellikleri ücretsiz olarak sadece tek bir proje için kullanabileceğinizi söylemekte de fayda var. Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre paketler oluşturan StepShot yıllık olarak yapılan ödemelerde pakete göre 3 dolar ile 10 dolar arasında bir indirim uyguluyor. Ücretsiz paketini öğrencilere ve yeni kurulan işletmelere öneren StepShot, bu pakette Profesyonel özelliklerine kısıtlı erişim sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.