Webrazzi E-Ticaret 2019'da hangi oturumları takip edeceğinizi belirlediniz mi?

Webrazzi E-Ticaret 2019'da hangi oturumları takip edeceğinizi belirlediniz mi?

2019'un ilk Webrazzi konferansı olan Webrazzi E-Ticaret 2019, iki gün sonra, yani 20 Şubat Çarşamba günü, Raffles İstanbul'da gerçekleşecek. Webrazzi E-Ticaret 2019'un konuşmacılarını ve konferans programını daha önce sizlerle paylaşmıştık.

E-ticaret ve e-ihracat odağında birçok konuyu, önemli konuklarıyla ele alacağımız konferansımız bu sene iki ayrı salonda gerçekleşecek. Dolayısı ile şimdiden katılacağınız oturumları belirlemenizi tavsiye ederiz. Konferans programımızı hatırlatmak gerekirse; perakendede geleneksel markaların dijital rekabeti, e-ticaret dünyasında yaşanan rekabet, pazar yerleri vazgeçilmez konular arasında yerini alıyor. Bu yıl çift salonda gerçekleştireceğimiz etkinliğin gündeminde e-ihracatın olacağını belirtelim. Tüm gün e-ihracat salonunda yerli markaların yurt dışındaki pazarlama adımları, lojistik yönetimi de dahil olmak üzere merak ettikleriniz dair merak ettikleriniz önemli konuşmacılarıyla birlikte Webrazzi E-Ticaret 2019’da olacak.

Henüz göz atmamış olanlar konferans programına ve konuşmacılara buradan ulaşabilirler.

Webrazzi E-Ticaret 2019’a, e-ticaret sektöründe yer alan ya da almak isteyen herkesi bekliyoruz. Konferansımıza gelip istediğiniz sunumu izleyebilir, sektörün önemli isimleriyle kahve molalarında tanışabilir ve networkünüzü genişletebilirsiniz. Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansı için bilet almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Webrazzi E-Ticaret 2019 Sponsorları

Elmas Sponsor

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

   

Medya Sponsorları

  

Destekleyenler

 

Webrazzi Konferans Takvimi 2019

20 Şubat, Webrazzi E-Ticaret 2019, Raffles Istanbul 17 Nisan, Webrazzi Dijital 2019, Raffles Istanbul 16 Ekim, Webrazzi Summit 2019 11 Kasım, Webrazzi Developer 2019, Raffles Istanbul 11 Aralık, Webrazzi Fintech 2019, Raffles Istanbul

20 Şubat Çarşamba günü görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.