Yüksek kalitede ücretsiz stok video servisi: Mixkit

Yüksek kalitede ücretsiz stok video servisi: Mixkit

Kullanıcılara ücretsiz ve yüksek kaliteli stok videolar sunan MixKit, bu videoları İşletme ve Teknoloji, Şehir, Müzik, Yaşam Tarzı, Animasyon, Soyut, Doğa, Dış Mekan, Ulaşım, Kahve ve Cafe olmak üzere 10 farklı kategori altında topluyor.

Mixkit'in lisansladığı videolar, ücretsiz bir şekilde kişisel veya ticari amaçlarla kullanılabiliyor. Böylece kullanıcılar videoları çekinmeden indirebiliyor ve kopyalayabiliyor. Aynı şekilde kullanıcıların bu lisanslama sayesinde videolar üzerinde değişiklikler yapabildiğini de ekleyelim.

Ücretsiz video ve kategorilerinden bir örnek

Kullanıcıların Mixkit'ten aldığı videoları herkese açık olarak sergilemesi, dağıtımını yapması ve yayınlarında kullanması da mümkün.Bu arada videoları indirdiğinizde sahip olduğunuz hakların sadece size kapsamadığını da belirtelim. Üstelik dünya çapında geçerli olan lisansıyla Mixkit videoları, alt lisanslamalara da açık.

Mixkit ekibinin kendilerine gönderilen her videoyu doğrudan yüklemediğini de ekleyelim. Kullanıcıların sevebileceği videoları özenle seçen Mixkit, hem kişisel projelerinizde hem de ticari kullanımlarda işinize yarayabilecek videolara öncelik veriyor. Videoların yüksek kalitede olmasının sebeplerinden biri de kullanıcıların videoları istedikleri projede gönül rahatlığıyla kullanabilmesi.

Düzenli olarak platformuna video ekleyen Mixkit'in videolarıyla platforma katkıda bulunmak isteyenlere de kapısı açık. Eğer siz de videolarınızın Mixkit'te yer almasını istiyorsanız bir form aracılığıyla başvuru yapabilirsiniz. Bunun yerine düzenli olarak Mixkit'e eklenen yeni videolardan haberdar olmak istiyorsanız, e-posta listesine kaydolarak her hafta 10 yeni video ile tanışmanız mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.