SPONSORLU

GGCORP kurumsal video oyun festivali başlıyor

GGCORP kurumsal video oyun festivali başlıyor

Türkiye’nin ilk şirketler arası oyun festivali GGCorp, Link Reklamcılık ve Onedio’nun işbirliğiyle 15 Mart - 19 Mayıs tarihleri arasında başlıyor. Bağlı oldukları kurumları temsil edecek katılımcılar, CS:GO, PUBG, DOTA2, FIFA19, Rocket League, Age of Empires 2, Forza Motorsport 7 ve Hearthstone oyunlarında düzenlenecek toplam 11 adet turnuvaya kayıt olabilecekler.

Eleme turnuvaları neticesinde son 16'ya kalan takımlar final oyunlarına katılmaya hak kazanacaklar. Onedio, final günlerinde oynanacak tüm maçlarını Twitch, YouTube ve Facebook’tan canlı olarak yayınlayacak. Böylece şirketler arası rekabet herkes tarafından izlenebilecek. Dereceye giren şirketlere verilecek kupa/plaket vb. ödüllerin yanı sıra, bağlı olduğu kurumu en iyi şekilde temsil edecek katılımcıları ise sürpriz ödüller bekliyor.

Etkinlik, şirketlerin oyun sever çalışanlarına yönelik sunabileceği harika bir hediye. Gelenekselleşecek olan bu etkinliğin ilki İstanbul’da gerçekleşiyor ve tüm karşılaşmalar BJK Vodafone Park’ta yer alan Lenovo Game On’da oynanacak.

Daha detaylı bilgi ve kayıt için etkinlik sayfasında formu doldurup kayıt işlemlerini tamamlamak gerekiyor. Toplu kayıtlar ve etkinlik hakkındaki her türlü soru için [email protected] mail adresi üzerinden organizasyon yetkililerine ulaşılabilir. GGCORP kurumsal video oyun festivalinin etkinlik sitesi: https://ggcorp.onedio.com

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.