Online market platformu Tazemasa.com, 2 saatte hızlı teslimat özelliğini aktif etti

2013 yılında kurulan ve 200'ü taze olmak üzere 2 bin 500'den fazla ürünü, meyve, sebze ve birçok farklı kategoride kullanıcılarına ulaştıran Tazemasa.com, hızlı teslimat özelliğini aktif etti.
Online market platformu Tazemasa.com, 2 saatte hızlı teslimat özelliğini aktif etti

2013 yılında kurulan ve 200'ü taze olmak üzere 2 bin 500'den fazla ürünü, meyve, sebze ve birçok farklı kategoride kullanıcılarına ulaştıran Tazemasa.com, hızlı teslimat özelliğini aktif etti. 2016 yılında tüm Türkiye'ye kargo ile hizmet vermeye başlayan Tazemasa'nın yeni hizmetinin her sipariş sonrasında müşterilerinden aldığı geri bildirim doğrultusunda ortaya çıktığını da belirtelim.

1 Ocak 2019 tarihinde aktif edilen hızlı teslimat özelliği ile İstanbul içerisinde 2 saate kadar teslimat gerçekleştiriliyor. Bir süreliğine 150 TL ve üzeri siparişlere ücretsiz bir şekilde bu hizmeti sunan Tazemasa, saat 16:00'ya kadar verilen tüm siparişleri, aynı gün içerisinde ve 2 saatte teslim ediyor. Hizmetin 150 TL'nin altındaki siparişler için 14,9 TL olarak ücretlendirildiğini de hatırlatalım.

E-ticaret platformlarında "hızlı teslimat" söz konusu olduğunda kullanıcı tarafındaki en büyük sıkıntı, ürünlerin gerçekten söylenen saatte teslim edilip edilmeyeceği oluyor. Tazemasa yeni özelliğini aktif ettiğinden beri sadece 4 siparişte sıkıntı olduğunu, onların dışında herhangi bir problem yaşanmadığını da belirtelim. Bu durumlarda da e-posta yoluyla kullanıcıya bildirim gönderiliyor. Kullanıcı siparişin nerede olduğunu da canlı olarak izleyebiliyor.

Yüzde 20 sipariş artışı

2 saatte teslim servisi ile şu ana kadar toplam siparişte yüzde 20'lik bir artış olduğunu da belirtelim. Hızlı teslimatın aktif edilmesindeki en büyük etken ise yıl sonunda Tazemasa'nın gerçekleştirmiş olduğu anket olarak karşımıza çıkıyor. Tazemasa'nın servis ve ürün seçimlerinde de anketlerden ve müşterilerinden yola çıktığını da belirtelim.

16:00'dan sonraki 150 TL'lik siparişler ise ertesi gün otomatik talimat yardımıyla gerçekleştiriliyor. İlerleyen dönemde çalışma saatlerinin uzayacağı bilgini de sizlerle paylaşmış olalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.