Getir'in yemek siparişi servisi olan GetirYemek, belirli bölgelerde kullanıma sunuldu

Getir'in yemek siparişi servisi olan GetirYemek, belirli bölgelerde kullanıma sunuldu

Geçtiğimiz Ocak ayının ilk günlerinde şirkete yakın kaynaklardan aldığımız duyumlara göre Getir'in önümüzdeki birkaç ay içerisinde yemek siparişi servisini hayata geçireceğini sizlere aktarmıştık. Bugün aldığımız bilgilere göre Getir'in yemek siparişi servisi olan GetirYemek, şimdilik sınırlı bölgede kullanıma sunuldu.

Avrupa Yakası'da belirli bölgelerde kullanıma sunuldu

Şu an için sadece İstanbul'un Avrupa Yakası'nda kullanıma sunulan GetirYemek, ilerleyen dönemlerde ise Anadolu Yakası için de kullanıma sunulacak. Şu an sadece Android platformu için aktif durumda olan GetirYemek, önümüzdeki günlerde iOS platformu için de kullanıma sunulacak.

Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan GetirYemek, yemek siparişi servisi sunan Scotty ve Glovo ile benzer bir çalışma mantığına sahip durumda. Yani siparişinizi sizin adınıza teslim alıp lokasyonunuza teslim ediyor. Getir uygulamasına girdiğiniz anda karşınıza Getir ve GetirYemek seçenekleri çıkıyor. GetirYemek seçeneğine tıklayarak yakın çevrenizde yer alan restoranları görmeniz mümkün.

Karşınıza çıkan restoran seçme kısmında ise yakın çevrenizde bulunan restoranların minimum sipariş verme tutarlarını, getirme ücretini ve ortalama teslimat süresi gibi bilgileri bulabiliyorsunuz. Şu an için 4,90 TL olan getirme ücretinin alınmadığını da ekleyelim.

Restoranların sayfalarının üst kısımlarında o restoranın sunduğu yiyeceklere göre hazırlanmış olan kategorileri görebiliyorsunuz. Bu kategorilerden dilediğiniz ürünleri seçebilir ve sepetinize ekleyerek sipariş verebilirsiniz. Ödeme kısmında herhangi bir yemek kartı seçeneğinin bulunmadığını da belirtelim. GetirYemek'in ödeme sistemi Getir ile tamamen aynı çalışıyor. Ödemeleri sipariş esnasında online olarak yapabiliyorsunuz. GetirYemek ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.