SPONSORLU

Daphne Consulting: Dijital Bakış Açısını Temeline Oturtmuş Bir Danışmanlık Şirketi

Daphne Consulting: Dijital Bakış Açısını Temeline Oturtmuş Bir Danışmanlık Şirketi

2012’ de kurulan; Türkiye’de altı, Dubai’de dört senedir faaliyetlerini sürdüren Daphne Digital, yoluna “Daphne Consulting” olarak devam ediyor. Müşterilerine sunduğu hizmetleri genişleterek, yeni danışmanlık çözümleriyle büyümeyi ve müşteri portföyünü genişletmeyi hedefliyor.

Kuruluş vizyonu ve misyonu doğrultusunda her işletmenin benzersiz olduğuna inanan Daphne Consulting, çalışma ortaklarının ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler üreterek, veriye dayalı analizlerle değer yaratan bir danışmanlık şirketi olarak hizmet veriyor. Seksenin üzerinde firmaya farklı projelerde danışmanlık sağlamış olan Daphne ekibi, seyahat, perakende, finans, e-ticaret, e-ihracat gibi çeşitli alanlarda edindiği yerel ve global yönetim tecrübesini çalışma ortaklarıyla paylaşmanın gururunu taşıyor.

Yetkinlikleri arasına eklediği yeni danışmanlık hizmetleriyle müşteri portföyünü de genişletmeyi hedefleyen Daphne, dijital dünyadaki faaliyetlerine Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu’daki firmalara hizmet vererek devam edecek.

Daphne Consulting Kurucu ve CEO’su Ayşenur Güven, Daphne Consulting’i “dijitalleşmeyi bir trend olarak adapte etmekten ziyade, dijital bakış açısını temeline oturtmuş bir danışmanlık şirketi” olarak tanımlıyor.

Çalışma misyonumuz, datayı etkili iç görülere dönüştürerek ve doğru noktaları birleştirerek çalışma ortaklarımızın büyümesine önemli ölçüde yardımcı olacak, direkt, ihtiyaca göre özelleştirilmiş ve katma değerli çözümler sunmaktır.

Vizyonumuz ise, dokunduğumuz her insan ve organizasyonun dataya bakış açımızdan ilham alması ve güçlenmesidir; çünkü inanıyor ve biliyoruz ki en ufak veri bile biraz özen, insan dokunuşu ve özelleştirme ile yaşamlarımızda pozitif fark ve daha iyi deneyimler yaratacak anlamlı bulgulara dönüşebilir.

Daphne Consulting Kurucu Ortağı Ömer Sina Altaş: “Daphne olarak dijital dünyada sınırların olmadığını bir çok kez deneyimledik. Daphne Consulting olarak, Türkiye ve Dubai ofislerimizde sunduğumuz hizmetleri, İş Zekası & İleri Düzey Analizler, Müşteri Stratejisi & Pazarlama, Strateji Gelişimi & Yönetimi, Dijitalleşme, Yeni İş Kolları & Yeni Pazara Giriş başlıkları altında yeniden organize ettik. Geçmişte bu hizmetlerin bir kısmını çalışma ortaklarımıza sunduk. Bugün ise, gelişmiş ve genişletilmiş versiyonlarının lansmanını gerçekleştiriyoruz. Türkiye'den başlayıp dünyaya açılan yolculuğumuzda müşterilerimizle birlikte yeni ufuklara yelken açacağız.”

Sağladığı danışmanlık hizmetleriyle, müşterileriyle birlikte Türkiye’deki e-ihracat hacminin önemli bir kısmına katkıda bulunan Daphne Consulting, Türkiye gibi ihracat potansiyeli çok yüksek olan bir üretim ülkesinin hedeflerine giden yolda e-ihracatın çok önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyor ve gelecek dönemlerde bu konudaki çalışmaları özellikle desteklemeyi planlıyor.

Daphne Consulting ve sunduğu hizmetler hakkında daha fazla bilgi almak için buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.