Frrames tasarımcılara ücretsiz ve kaliteli Mock-Uplar sunuyor

Frrames tasarımcılara ücretsiz ve kaliteli Mock-Uplar sunuyor

Craftwork ekibinin oluşturduğu Frrames projesinin sitesini ziyaret ederek 20'den fazla ücretsiz Mock-Up'ı teker teker indirebilir ya da 9 dolar ödeyerek hepsine tek tıkla sahip olabilirsiniz. MacOS, Windows, iOS ve Android olmak kategorize edilen bu Mock-Uplarda Samsun'dan iPad'e ve hatta mobil tarayıcılara kadar bir çok farklı tasarımla karşılaşmanız mümkün.

Her bir Mock_Up'ı vector olarak tasarlayan Craftwork, Mock-Upların Sketch, Photoshop, Adobe XD ve Figma üzerinde de çalışmasını sağlıyor. Aynı zamanda Resposive olarak tasarlanan Mock-Uplar, her boyuta uyum sağlayabiliyor. Eğer 9 dolar vermek yerine hepsini teker teker indirmeyi tercih ederseniz, Craftwork'ün erişim reklamlarıyla karşılaşacağınızı da belirtelim.

Görünen o ki; UI, Mobil ve Wireframe başta olmak üzere tasarım kitleri satmak isteyen Craftwork için Frrames bir tanıtım projesi. Sitesinde her hafta yeni kaynaklar satan  Craftwork, bu kaynakları hem teker teker hem de kitler halinde kullanıcıların ilgisine sunuyor.

Yine de bu küçük pazarlama hareketinin tasarımcılara faydalı olmadığı söylenemez. ProductHunt'taki yorumlara göre Mock-Upları indirip kullanan tasarımcılar, onlardan gayet memnun. Hatta  Craftwork ekibi, yeni geliştirmelerle kullanıcıları daha da memnun etmeyi planlıyor. Bu noktada bir sonraki güncellemede SVG. ve PNG formatlarının da ekleneceğini belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.