FOXplay'in Türkiye'deki ilk orijinal yapımı 4N1K Yeni Başlangıçlar, şubat ayında yayınlanacak

FOXplay'in Türkiye'deki ilk orijinal yapımı 4N1K Yeni Başlangıçlar, şubat ayında yayınlanacak

Fox TV‘nin birçok ülkede mevcut olan online platformu FOXplay'in Şubat ayında ülkemize giriş yapacağı bilgisini geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaşmıştık.

Diziler, filmler, programlar, yarışmalar ve daha birçok içeriğin yanı sıra, mobil, tablet ve Smart TV’ler üzerinden sadece dijitale özel olarak hazırlanan diziler ve programlar da izleyicilere sunulacağı FOXplay'in ilk orijinal içeriği olan 4N1K Yeni Başlangıçlar da şubat ayı itibarıyla platformda yayınlanmaya başlayacak.

Yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel’in, genel koordinatörlüğünü Ali Leskay’ın üstlendiği, Hamdi Can Teker’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Deniz Sokullu ile Onur Dur’un kaleme aldığı 4N1K’nın FOXplay'in Türkiye'deki ilk dijital işi olacağını belirtelim. Gençler arasında bir fenomen haline gelen serinin dijital ayağında arkadaş grubu, üniversite sınavının zorlu maratonundan çıkıp İstanbul’da yeniden buluşacak ve başlarından geçen türlü olaylar konu alınacak.

4N1K Yeni Başlangıçlar, FOXplay'le birlikte ilginç bir deneyimi de kullanıcılarına yaşatacak. Instagram'da sıkça karşımıza çıkan "hikayeden ya da gönderiden satın alma" özelliği, 4N1K ile dijital platformlardaki yerini de alıyor. FOXplay izleyicileri, “İzlerken Al” özelliği ile diziyi izlerken beğendikleri birçok ürünü aynı ekran üzerinden, izleme deneyimlerini bozmadan satın alabilecekler.

Dizinin şubat ayı itibarıyla foxplay.com.tr ve FOX’un mobil uygulaması üzerinden ücretsiz olarak izlenebileceğini hatırlatalım. FOXplay'in diğer orijinal içeriklerine dair şimdilik herhangi bir bilginin bulunmadığını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.