Samsung Galaxy S10 ailesi kripto cüzdan ile geliyor

"Samsung Blockchain KeyStore" isimli bir özellik ile karşımıza çıkan Samsung Galaxy S10, kullanıcılarına kripto cüzdan sunacak.
Samsung Galaxy S10 ailesi kripto cüzdan ile geliyor

Samsung'un yeni amiral gemisi olacak olan Samsung Galaxy S10 ailesi, 20 Şubat tarihinde San Francisco'da düzenlenecek bir etkinlikle birlikte tanıtılacak. Tanıtılmasına bir aydan daha kısa süre kalan Samsung Galaxy S10, önemli bir sızıntı haberi ile karşımıza çıktı.

Sızdırılan görsellere göre ekrana gömülü ön kamera kullanacak olan Samsung Galaxy S10, ilginç bir özellik daha sunacak. "Samsung Blockchain KeyStore" isimli bir özellik ile karşımıza çıkan Samsung Galaxy S10, kullanıcılarına kripto cüzdan sunacak.

"Güvenli ve rahat bir yer"

Şu an için Samsung Blockchain KeyStore'un detayları konusunda şirketten herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim. Sızdırılan görsellere göre kripto paralarınız için "Güvenli ve rahat bir yer" olarak tanımlanan Samsung Blockchain KeyStore, hem yeni bir cüzdan oluşturmanıza hem de başka cüzdanlardaki kripto paraları aktarmanıza imkan tanıyor.

Şu an için sadece ethereumu destekleyen Samsung Blockchain KeyStore'un önümüzdeki dönemlerde bitcoin ve diğer kripto para birimlerini de desteklemesi bekleniyor. "Infinity O" ismine sahip olacak olan ekrana gömülü ön kamera, tıpkı Honor View 20 modelinde de gördüğümüz “Hole–Punch” olarak adlandırılan tasarım ile neredeyse tamamen aynı. Samsung Galaxy S10  ve Samsung Blockchain KeyStore ile ilgili detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.