Apple'ın fotoğraf yarışması Shot on iPhone, sosyal medya üzerinden katılımcılarını bekliyor

Apple, 22 Ocak ile 7 Şubat arasında, iPhone ile çekilen fotoğrafların katılabileceği Shot on iPhone adlı bir yarışma düzenliyor.
Apple'ın fotoğraf yarışması Shot on iPhone, sosyal medya üzerinden katılımcılarını bekliyor

Apple, 22 Ocak ile 7 Şubat arasında, iPhone ile çekilen fotoğrafların katılabileceği Shot on iPhone adlı bir yarışma düzenliyor. Fotoğraflar sosyal medya üzerinden #ShotoniPhone etiketiyle paylaşacak ve akabinde jüri üyeleri tüm dünyadan gönderilen fotoğrafları değerlendirerek kazanan 10 fotoğrafı seçecek. Kazananlar Şubat ayında açıklanacak, kazanan fotoğraflar ise belirli şehirlerdeki reklam panolarında, Apple mağazalarında ve internette sergilenecek.

Shot on iPhone Challange’a katılmak için iPhone ile çektiğiniz en iyi fotoğrafı #ShotOniPhone etiketiyle Instagram veya Twitter’da yayınlamanız gerekiyor. Weibo kullanıcıları da #ShotOniPhone# etiketini kullanarak yarışmaya katılabilecekler. Resim açıklama yazısında kullanılan iPhone modelinin belirtilmesinin zorunlu olduğunu da hatırlatalım. Sosyal medya yoluyla paylaşım yapmak istemeyenler de çektikleri fotoğrafı “ad_soyad_iphonemodeli” biçiminde adlandırarak en yüksek çözünürlük ayarıyla [email protected] adresine de gönderebilecekler.

iPhone 6s ile Mariko Klug tarafından çekildi.

Fotoğraflar doğrudan kameradan alınmış ya da Fotoğraflar uygulamasında Apple’ın düzenleme araçları veya üçüncü taraf yazılımlar kullanılarak düzenlenmiş olmalı. Fotoğraf gönderim dönemi yerel saatle 22 Ocak günü 11:01’de başlayacak ve 7 Şubat günü 10:59’da sona erecek. Yarışmaya katılmak için 18 yaşını doldurmuş olmak da Apple'ın bir zorunluluğu olarak karşımıza çıkıyor.

iPhone 7 ile Erdem Summak tarafından çekildi.

Shot on iPhone'un Apple çalışanlarına ve onların yakın akrabalarına açık olmadığını da belirtelim. Kazanan 10 fotoğraf, Apple Newsroom, Apple’ın Instagram kanalları, apple.com, Apple mağazaları, Apple WeChat, Apple Twitter hesapları, Apple Weibo hesapları ve dünya çapındaki reklam panolarında sergilenece. Kazananlara ise 26 Şubat 2019’da veya daha yakın bir tarihte bilgi verilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.