Alışkanlıkları ve hedefleri takip etmenin yeni yolu: Done

Alışkanlıkları ve hedefleri takip etmenin yeni yolu: Done

Bir verimlilik uygulaması olan Done hem alışkanlıklarınızı takip etmenizi hem de hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlıyor. Uygulamanın farklı alışkanlık ve hedefleri aynı panelde tutması ve her birinin analizini yapması da kullanıcıların ilgisini çekiyor. Şimdilik sadece iOS cihazların kullanımına açılmış olan Done'da her bir alışkanlık ve hedef için ayrı bir panel oluşturuyorsunuz.

Böylece alışkanlık ve hedeflerinizin takibini ayrı ayrı yapmanızı sağlayan Done sonrasında tüm verileri tek bir panel altında da toplayabiliyor.  Örneğin boş zamanlarınızda daha fazla kitap okumak istiyorsanız, ilk etapta bunun için ayrı bir dosya açarak bu alışkanlığa ne kadar zaman ayıracağınızı belirleyebiliyorsunuz.

Aynı şekilde belli gruplar oluşturarak bir çok alışkanlığı aynı grubun içinde takip edebilmeniz mümkün. Oluşturacağınız dosyada hedef periyodu atamanız, haftanın belli günlerinde bu hedefi takip edeceğinizi belirtmeniz de söz konusu.

Hedeflerinizi belirlerken grupların yanı sıra onlara renkler de seçebiliyorsunuz. Böylece istatistiklerde öne çıkan rengi kolayca tespit edebiliyorsunuz.

Done'da oluşturduğunuz hedefinize hatırlatıcılar ekleyebildiğinizi de belirtelim.  Hatırlatıcılar sayesinde uygulamadan çıkmış olsanız dahi Done size bildirim gönderebiliyor. Bu hatırlatıcılarla birlikte sizi motive etmesi için kısa cümleleri de hedefinize ekleyebiliyorsunuz.

Hedeflerinizi, bırakmak ya da başlamak istediğiniz alışkanlıkları Done'a ekledikten sonra eklenlerin hepsini görebildiğiniz  panelde yönlendiriliyorsunuz.

Gelişmeleri Done'a kaydettikçe ileride inceleyebileceğiniz istatistiklerin verilerini uygulamaya kaydetmiş oluyorsunuz. İstatistikleri haftalık aylık ve yıllık olarak görüntüleyebileceğinizi de belirtelim. Birbirinden farklı alışkanlık ve hedeflerinize ait istatistikleri aynı anda görebilmek ise kaydettiğiniz ilerlemenin tam portresini ortaya koyuyor.

Tüm bu gelişmeleri Done'a kaydederken, uygulamanın günlük özelliğini kullanarak her bir gün için notlar almanız da mümkün. Özellikle alışkanlıklarını geride bırakmak ya da yeni alışkanlıklar geliştirmeyi sevenler için kullanımı kolay bir uygulama. Aynı şekilde hedeflerinizi de kolayca takip etmenizi sağlayan Done, sunduğu istatistikler ile diğer verimlilik uygulamaları arasında öne çıkıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.