Hazırsanız başlıyoruz: 2019 yılı Webrazzi etkinlikleri

Webrazzi'nin 2019 konferanslarının tarihleri belli oldu. Tematik konferanslar için yeni adresimiz: Raffles Istanbul
Hazırsanız başlıyoruz: 2019 yılı Webrazzi etkinlikleri

12 Aralık tarihinde düzenlediğimiz Webrazzi Fintech 2018 konferansımız ile birlikte 2018 yılındaki konferans serüvenimizi noktaladık. Bugün ise 2019 yılında düzenleyeceğimiz konferanslarla karşınızdayız. Webrazzi'nin 2019 konferanslarının tarihleri belli oldu.

Tematik konferanslar için yeni adresimiz: Raffles Istanbul

Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz yıl tematik konferanslarımızın kontenjanını yüzde 50 oranında artırarak kapasitelerini 750 kişiye çıkarmıştık. Tıpkı geçtiğimiz yılda da olduğu gibi 750 kişilik kontenjanlara sahip olacak olan tematik konferanslarımız bu yıl Raffles Istanbul'da gerçekleştireceğiz.

2019 yılındaki konferans maratonumuza yaklaşık 1 ay sonra yani 20 Şubat tarihinde düzenleyeceğimiz Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansımız ile başlayacağız. Tüm konferanslarımız ile ilgili detaylı bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Webrazzi Konferans Takvimi 2019

Kesinleşmiş 2019 konferanslarımızın takvimini de sizlerle hızlıca paylaşmak ve ajandanızdaki yerimizi almak istiyoruz.

Konferanslarımız ile ilgili bilgi edinmek için etkinlik.webrazzi.com adresine göz atabilirsiniz. Webrazzi Summit 2019 için ise summit.webrazzi.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Webrazzi Pass satın alarak kolay ve indirimli fiyatla katılım gösterebileceğinizi de ekleyelim.

5 konferans tek bilet: Webrazzi Pass

2019 yılında gerçekleştireceğimiz 5 konferansa Webrazzi Pass satın alarak daha uygun fiyatlı bir şekilde katılabilirsiniz. 2019 yılında düzenlenecek Webrazzi Summit dahil tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass'i dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla satın alabilirsiniz.

Bireysel ve grup satışı olmak üzere iki farkı seçeneğe sahip olan Webrazzi Pass, 2 adede kadar satın alımlarda 3 bin 250, 3 ve üzeri satın alımlarda ise 2 bin 950 TL fiyat etiketine sahip. 2019 yılında gerçekleştireceğimiz 5 konferansımıza en uygun ücretle katılmak ve yerinizi şimdiden ayırtmak isterseniz Webrazzi Pass almanızı tavsiye ederiz.

Eğer konferanslar ve sponsorluk konusunda ayrıntılı bilgi almak isterseniz [email protected] adresinden de direkt olarak bize ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.