Web ve mobil uygulamalar için görselleri optimize eden araç: Assetsizr

Web ve mobil uygulamalar için görselleri optimize eden araç: Assetsizr

Dubé tarafından üretilen Assetsizr, kullanıcılarının görselleri web ve mobil uygulamalara göre yeniden boyutlandırmasını ve optimize etmesini sağlıyor. Böylece görsellerin doğru boyutlarda olması için yaşanan zorlukların ortadan kaldırılması amaçlanıyor.

Sürükle bırak prensibiyle görselleri araca yükleyebiliyor ve sonrasında hızlıca sonuç alabiliyorsunuz. Kısa süreliğine kullanımı ücretsiz olan Assetsizr, değerli bir Mac uygulaması olarak öne çıkıyor. Aracın 23 saniye gibi kısa bir sürede 3000 piksellik ve 687 KB boyutunda bir görseli 2000 piksel ve 153 KB'a dönüştürebiliyor.

Sonuçlara ulaşmak için çok beklenmemesi bir avantaj olarak öne çıkarken, kullanım kolaylığı da görsel boyutlandırma konusunda kullanılabilirliğini arttırıyor.

Bunun yanı sıra Assetizr’da dosyaların ismini kolayca değiştirebileceğinizi belirtelim. Assetizr manuel olarak isim değiştirmenize gerek kalmadan dosyaları aynı ismin altında toplayabiliyor. Aynı anda bir çok dosyayı işleyebildiğiniz Assetizr, bir program olarak bilgisayarınızda ağırlık yaratmıyor. Assetizr, görselleri boyutlandırırken, optimizasyon kalitesinden ödün vermediğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.