Multinet Up, indirimli yemek ve etkinlik kulübü GastroClub'ı satın alıyor

Multinet Up, indirimli yemek ve etkinlik kulübü GastroClub'ı satın alıyor

Finansal teknoloji ve hizmet şirketi Multinet Up, Türkiye’de restoran sektörünün önemli sadakat platformlarından olan GastroClub'ı satın alacağını duyurdu. Yemek kartları sektöründe düzenlemelerin hayata geçeceği yeni döneme hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen Multinet Up, GastroClub'ı satın alarak kullanıcılarına şehrin seçkin mekanlarında çeşitli avantajlar sunmayı hedefliyor.

Söz konusu satın alma anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim. 2013 yılın BIC Angel Investments'tan 250 bin TL yatırım alarak değerlemesini 1 milyon TL'ye kadar çıkaran GastroClub, kullanıcılarına 5 şehirde, 800’den fazla cafe, restoran, bar ve beachclublarda yüzde 50’ye varan indirim ve ayrıcalıklar sağlıyor.

Anlaşma önümüzdeki 3 yıl içinde tamamlanacak

Söz konusu anlaşma ile birlikte GastroClub hisselerinin tamamı önümüzdeki 3 yıl içinde Multinet Up bünyesine geçecek. GastroClub satın alması ile birlikte kullanım nokta ağını genişleterek pek çok yeni mekana erişim sağlamayı hedefleyen Multinet Up, ürün ve hizmet çeşitliliğini de artıracak.

Grubun yemek kartları sektöründe yeni döneme hazırlandığını ve yıl sonu gelmeden yeni iş birlikleriyle büyümeye devam ettiğinin altını çizen Multinet Up’ın Yatırımlardan ve Finansal Servislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Baran Yıldırım, Multinet Up olarak, 21 bin kurumsal müşterileri, 2 milyon kart kullanıcıları ve 40 binin üzerinde üye işyeri ağları olduğunun altını çizdi.

Kullanıcılarının hayatına değer katmak ve deneyimlerini zenginleştirmek için yeni yatırımlara devam ettiklerini de dile getiren Yıldırım, bu kapsamda GastroClub yatırımını oldukça önemsediklerini ve ağlarına seçkin mekanları eklemenin heyecanını yaşadıklarını da belirtti.

Konuyla ilgili görüşlerine yer veren GastroClub’ın kurucu ortakları Gizem Oral Kutman ve Çağlar Karataş ise bu yatırım ile her iki şirketin de kazanımlar elde ederek büyümesini hedeflediklerini ve Multinet Up gibi bir sektör liderinin GastroClub’ı satın almasından büyük onur ve gurur duyduklarını dile getirdiler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.