Onedio'nun canlı bilgi yarışması Oyna Kazan hakkında merak edilenleri Kaan Kayabalı cevapladı

Onedio'nun canlı bilgi yarışması Oyna Kazan hakkında merak edilenleri Kaan Kayabalı cevapladı

Dün sizlere Onedio'nun gerçek para ödüllü, canlı bilgi yarışması Oyna Kazan'dan bahsetmiştik. Haberimizin üzerine Onedio CEO'su Kaan Kayabalı, Oyna Kazan hakkında merak edilenleri ve gelecek hedeflerini bizlerle paylaştı.

Kaan Kayabalı'nın paylaştıklarına göre yarışma şu an beta sürümünde o yüzden sadece kapalı devre olarak, sadece kodu girenler arasında yapılıyor. Webrazzi okurları da bu beta döneminde, yarışmaya katılmak için "oynadıkçakazan" ya da "onedio" kodlarını girerek yarışmaya katılım gösterebilirler. Şubat ayında herkes için aktif edilecek olan Oyna Kazan'da tüm yarışmacılara ilk jokerler Onedio tarafından hediye ediliyor.

Oyna Kazan'da ödül nasıl dağıtılıyor?

Oyna Kazan, en son 1 kişi kalana kadar devam ediyor ve o kişi büyük ödülü kazanmış oluyor. Kayabalı, şu anda beta sürecinde olduğu için 1. olan kullanıcının kazandığı ödül 375 TL olsa da açılış sonrası ödüllerde ciddi artışlar olacağını söylüyor. Bu artışa göre beta sürümünde ilk 10 olan kazanan sayısı değişecek ve ilk 1000'e giren herkes para ödülü kazanmaya başlayacak. Yarışmanın gününe ve konseptine göre 1. olan kullanıcının kazandığı ödülün 1000 TL ila 100 bin TL arasında değişeceğini de belirtelim. İlk 1000'e kalan kullanıcılar da en az 5'er TL kazanmış olacak. İlk 500, 100, 25 ve 5'e girenler de katlanarak artan para ödüllerini kazanmaya hak kazanacak.

Kaan Kayabalı, her yarışmada her jokerden sadece 1 adet kullanılabildiğinin de altını çiziyor. Kazandıran Sorular'a geçilince, yani yarışmada 1000 kişi kalınca ise joker kullanılamıyor.

Oyna Kazan'ın globaldeki adı "Quiz Royale"

Onedio'nun Oyna Kazan yarışmasını yerli rakiplerden ayıran bir özellik de yarışmanın globalde "Quiz Royale" adıyla yayınlanacak olması. Kayabalı, şu sıralar tüm oyun dünyasını kasıp kavuran, en sona kalan 1 kişinin kazandığı "Battle Royale" oyunları ile Fortnite ve PubG'den esinlenildiği için böyle bir isim seçildiğini belirtiyor. Aldığımız bilgilere göre global yayın, öncelikle Onedio'nun faaliyet gösterdiği Rusya pazarında başlayacak, hemen akabinde Arapça, İspanyolca ve İngilizce yarışmalar da aktif edilecek.

5 yeni uygulamadan ilki Oyna Kazan

Kayabalı, Oyna Kazan uygulaması içerisinde Mart ayında 1 yeni daha oyun lansmanı daha olacağını; konsept olarak, canlı yayın-kullanıcı etkileşimi ekseninde yıl içerisinde birçok yeni oyun lansmanı yapılacağını da sözlerine ekliyor. Bu uygulamanın Onedio'nun bu yıl tanıtacağı son kullanıcıyı hedefleyen 5 yeni uygulamadan ilki olduğunu söyleyebiliriz. Kaan Kayabalı'nın söylediğine göre Onedio medya şirketi olmasına rağmen, bu uygulamaya bir medya ürünü değil, mobil bir oyun olarak yaklaşıyor; bu yüzden oyun dinamiklerinde ciddi geliştirmelerin ve yeniliklerin kullanıcıları beklediğini belirtiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.