Netflix'in ilk yerli dizisi Hakan: Muhafız, 3. ve 4. sezon onaylarını aldı

Netflix'in ilk yerli dizisi Hakan: Muhafız, 3. ve 4. sezon onaylarını aldı

2018 yılının son günlerinde karşımıza çıkan Netflix Türkiye’nin ilk orijinal içeriği olan Hakan: Muhafız, oldukça ilginç bir haber ile karşımıza çıktı. Bugün paylaşılan bilgilere göre ilk sezonu yaklaşık 1 ay önce yayınlanan Hakan: Muhafız dizisi, 3. ve 4. sezon onaylarını aldı.

Hakan: Muhafız dizisinde neleri beğenip neleri beğenmediğimizi "Hakan: Muhafız, Netflix’in Türkiye’ye mi, Türkiye’nin Netflix’e mi hediyesi?" yazımızda uzun uzun anlatmıştık. 14 Aralık tarihinde 190 ülkede aynı anda gösterime giren Hakan: Muhafız, açıkçası beni pek mutlu eden bir yapım olmayı başaramamıştı.

Fakat ilk sezonunun yayınlanmasından çok kısa bir süre sonra dizinin 3. ve 4. sezonları için onay veren Netflix, sanırım benimle aynı fikirde değil. 30 Aralık tarihinde The New York Times’ta da kendine yer bulan Hakan: Muhafız, Netflix'in yüzünü güldürmüş gibi görünüyor.

Yeni oyuncular kadroya dahil oldu

Kısa sürede hem ülkemizde hem de yurt dışında dikkatleri çeken bir yapıma dönüşen Hakan: Muhafız, 2. sezonunda kadrosuna yeni isimler de dahil edecek. Paylaşılan bilgilere göre dizinin ikinci sezonunda Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve dizinin ilk sezonunda çok kısa da olsa gördüğümüz Burçin Terzioğlu gibi önemli isimler de yer alacak.

Dizinin 3. ve 4. sezonlar için hazırlıklara başlandığını ve önümüzdeki aylarda ise dizinin çekimlerine başlanacağını da ekleyelim. Dizinin 2. sezonunun ne tam olarak ne zaman yayınlanacağı konusunda ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı fakat yeni sezonların 2020 yılında yayına girmesinin planlandığını da belirtelim.

Dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerden gelen tepkilerden mutluluk duyduklarını dile getiren Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl, çok yetenekli bir oyuncu kadrosu ve yapım ekibiyle birlikte 2 sezon daha çekecek oldukları için heyecanlı olduklarını belirtti.

Aşk, aksiyon, komedi, macera gibi Türk dramalarından alışkın olduğumuz temaların yanı sıra fantastik öğeler de içeren, İstanbul’u hikayenin odağında tutan Hakan: Muhafız sayesinde tüm dünyadaki izleyicilerinin Türk yapımlarının başarısına bir kez daha şahit olduğunu düşündüklerini de dile getiren Luegenbiehl, bu hikayeyi daha da genişleterek izleyicileri ile buluşturacak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi. Dizinin 2. sezonu yayınlandığında görüşlerimizi sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.