Bosphorist Venture Capital, Metamorfoz girişimine yatırım yaptı

Bosphorist girişim sermayesi yatırım fonu, telekom, finans ve yapay zeka alanlarında hizmetler geliştiren Metamorfoz girişimine yatırım yaptığını duyurdu.
Bosphorist Venture Capital, Metamorfoz girişimine yatırım yaptı

Portföy yönetim şirketi olan İstanbul Portföy ile BUBA Ventures’ın kurduğu Bosphorist girişim sermayesi yatırım fonu, telekom, finans ve yapay zeka alanlarında hizmetler geliştiren Metamorfoz girişimine yatırım yaptığını duyurdu. Yapılan yatırımın miktarı veya şirket değerlemesi ile ilgili bir bilgi paylaşılmadığını da belirtelim.

2013 yılında kurulan bir girişim olan Metamorfoz, telekom ve finans alanında ürettiği patentli teknolojiler ile kurumların ve bireylerin hayatlarına değer katmayı hedefliyor. İnovatif projeler geliştirmeye devam etmeyi planlayan Metamorfoz, aldığı yatırım ile birlikte globalleşmeyi de hedefliyor.

Yapılan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan BUBA Ventures yöneticilerinden Neda Soydan, Metamorfoz yatırımından heyecan duyduklarını belirtti. Bu yatırımın fon için ayrı bir öneme sahip olduğunu da sözlerine ekleyen Soyadan, amaçlarının sadece başarılı bir girişim seçmek olmadığını, kendi portföyleri için anlamlı olacak özel bir girişim bulmak olduğunun da altını çizdi.

Veri, ağ ve içeriğin ortak kümesinde duran teknolojideki yakınsamayı önemsediklerini de paylaşan Soydan, portföylerine eklenecek olan her girişimin bu ortak kümeye hizmet edeceğini de belirtti. Yatırım ile ilgili yeni bilgilere ulaştıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.