Apple 2019 yılında neler tanıtacak?

Apple'ın piyasa değerinin son 6 ayda yaklaşık yüzde 33 oranında düştüğünü sizlere daha önce aktarmıştık. Pek çok yeni ürün tanıtsa da kötü sayılabilecek bir yılı geride bırakan Apple, 2019 yılında pek çok yeni ürün tanıtmayı hedefliyor. 2018 yılında yeni iPhone, iPad, Macbook Air ve Apple Watch modellerini tanıtan Apple, 2019 yılında sürprizlerle karşımıza çıkabilir. Bu haberimizde Apple'ın 2019 yılında tanıtabileceği ürünlere yakından bakacağız.

AirPower

2017 yılının Eylül ayında iPhone 8, 8 Plus ve iPhone X modelleri ile birlikte tanıtılan Apple'ın kablosuz şarj cihazı olan AirPower'ın 2018 yılında satışa sunulacağı açıklanmıştı. 2018 yılı geride kaldı fakat AirPower henüz satışa çıkmadı. Resmi bir açıklama olmasa da teknik sorunlar nedeniyle AirPower'ın satışa çıkmasının geciktiği tahmin ediliyor. AirPower modelinin 2019 yılında karşımıza çıkması sürpriz olmayacaktır.

iPhone X serisi için batarya kılıfı

iPhone 6, 6s ve 7 serileri için kullanıma sunulan batarya kılıfları 2019 yılında iPhone X ve XS modelleri için karşımıza çıkabilir. İlginç tasarımları nedeniyle kullanıcıların tepkilerine maruz kalan Apple'ın batarya kılıfları X ailesi ile birlikte önemli bir tasarım değişikliğine gidebilir.

Yeni iPhone modelleri

2019 yılında karşımıza çıkacak olan en heyecan verici Apple ürünleri tabii ki iPhone modelleri olacak. Her yıl olduğu gibi 2019 yılında da yeni iPhone modellerinin Eylül ayında tanıtılması bekleniyor. Kaç model tanıtılacağı ve bu modellerin ne gibi özelliklere sahip olacakları konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Tahminlerse yeni iPhone modellerinin yüksek fiyattan girmesine karşılık iPhone XR ve iPhone X'nin fiyatlarının beklentinin üzerinde düşmesi yönünde.

Yeni Apple Watch

2018 yılında tanıtılan yeni Apple Watch modeli kullanıcılar tarafından beğeniyle karşılandı. Daha büyük ekran ve ince çerçevelere sahip olan yeni Apple Watch Series 4, bir önceki model olan Apple Watch Series 3'e oranla yüzde 15 daha büyük bir ekrana sahip. Yeni Apple Watch modelinin tıpkı iPhone'lar gibi Eylül ayında tanıtılması bekleniyor.

Mac Pro

Geçtiğimiz Nisan ayında yeni Mac Pro modelinin 2019 yılında karşımıza çıkabileceğini sizlere aktarmıştık. 2013 yılındaki modelden farklı olarak modüler bir tasarıma sahip olması beklenen yeni Mac Pro modeli, güçlü teknik özelliklerle karşımıza çıkacak.

Mac modelleri için harici ekran

Daha önce Thunderbolt Display isminde harici ekranlar satan Apple, Thunderbolt Display modelinin satışlarını 2016 yılında sonlandırmıştı. 2019 yılında yeni bir harici ekran modeli ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Apple, yeni modelini Temmuz ayında tanıtabilir.

Yeni MacBook ve iMac modelleri

MacBook ve iMac modelleri yeni iPhone modelleri ile birlikte en çok beklenen modellerin başında yer alıyor. Intel'in yeni işlemcilerini kullanacak olan yeni MacBook ve iMac modellerinin tam olarak ne zaman tanıtılacağı konusunda ise herhangi bir bilgi yer almıyor.

iPad Mini

2018 yılında iki yeni iPad Pro modeli karşımıza çıktı. Bu iki model oldukça beğenilse de iPad Mini ailesi için herhangi bir yeni model tanıtılmadı. Apple'ın 2019 yılında iPad Mini ailesinin yeni üyesini tanıtması bekleniyor. Uygun fiyatlı olması beklenen yeni iPad Mini modelinin 8 inç boyutlarında olması sürpriz olmayacaktır.

Yeni kulaklıklar geliyor

2019 yılında Apple'ın iki yeni kulaklık modeli ile karşımıza çıkması bekleniyor. Bu modellerden ilki üst düzey bir kulak üstü kulaklık modeli olacak. İkinci model ise Apple'ın popüler kablosuz kulaklıkları olan AirPods'un yeni modeli olacak. Özellikle AirPods modelinin yeni versiyonu uzun zamandır bekleniyor. Tabii ki Apple'ın beklenmedik sürprizler ile karşımıza çıkabileceğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.