SPONSORLU

Bitcoinin 10. yılında BtcTurk CEO’su Özgür Güneri kripto para dünyasını değerlendirdi

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri ile oldukça keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. 2018 yılını hem kendi hem de BtcTurk açısından değerlendiren Güneri, oldukça hareketli bir yıl geçirdiklerinin altını çizdi.

2018 yılının Şubat ayında ülkemizin önde gelen kripto para borsalarından olan BtcTurk'ün satıldığını ve şirketin yeni CEO'sunun Özgür Güneri olduğunu sizlerle aktarmıştık. Bu videomuzda ise BtcTurk CEO’su Özgür Güneri ile oldukça keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. 2018 yılını hem kendi hem de BtcTurk açısından değerlendiren Güneri, oldukça hareketli bir yıl geçirdiklerinin altını çizdi.

2018 yılında bitcoin başta olmak üzere neredeyse tüm kripto paralarda bir değer kaybı yaşandığını da ileten Güneri, bu durumun endüstri açısından bir fırsat olduğunu da dile getirdi. 2018 yılında hem ekiplerini büyüttüklerini hem de yeni bir ofise geçtiklerini de paylaşan Güneri, platformlarına yeni kripto paraları eklediklerini de belirtti.

"Yeni bir mobil deneyim sunacağız"

Yılın ilk çeyreğinde kullanıcılarına yeni bir mobil deneyim sunacaklarının müjdesini de veren Güneri, 10. yılını kutlayan bitcoinin bir balon olmaktan ziyade gelecekte hayatımıza daha çok dokunacak bir dijital varlık olduğunu düşündüğünü de iletti. BtcTurk CEO’su Özgür Güneri ile yaptığımız röportajın tamamını aşağıda bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.