Yılmaz Vural'ın hikayesini anlatan futbol menajerlik oyunu: 9PM Football Managers

Yılmaz Vural'ın hikayesini anlatan futbol menajerlik oyunu: 9PM Football Managers

Hikaye odaklı mobil bir futbol menajerlik oyunu olarak karşımıza çıkan 9PM Football Managers, odağına ülkemizin tanınan teknik direktörlerinden olan Yılmaz Vural'ı alıyor. Yılmaz Vural'ın kendi hikayesinin anlatıldığı 9PM Football Managers oyunu, geçtiğimiz hafta gerçekleşen bir basın toplantısı ile tanıtıldı.

Uncosoft tarafından geliştirilen 9PM Football Managers, hem Android hem de iOS platformları için ücretsiz olarak mevcut durumda. Gerçekleştirilen basın toplantısında oyun ile ilgili açıklamalar yapan Uncosoft yönetim kurulu başkanı Şener Bilgin, futbol menajerlik oyunlarının popülaritesinin her geçen gün daha da artmakta olduğunu fakat bugüne kadar bu oyunların sadece yabancı yazılım firmaları tarafından geliştirildiğini dile getirdi.

9PM Football Managers oyunu ile birlikte mobil menajerlik oyunlarına yenilikçi ve inovatif bir bakış açısı getirdiklerini ifade eden Bilgin, günlük yaşantıda hepimizin telefonları ile çok fazla vakit geçirip hareketsiz kaldığını ve bu yüzden oyunun içerisine adım-sayar özelliğini ekleyerek kullanıcıları hareket etmeye yönlendireceklerini de belirtti.

9PM Football Managers ile ilgili açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural, ülkemizde projelendirilen ve Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen bu oyunun ilk Türk mobil menajerlik oyunu olduğuna dikkat çekti. ilklerin güzel ama riskli olduğunu da belirten Vural, doğru ve yetenekli insanlarla çalışırsanız bu riski başarı ile sonuçlandırabileceğinizi de sözlerine ekledi.

Oyun 1986 yılında başlıyor

9PM Football Managers oyununun hikayesi 1986 yılından başlıyor. Oyundaki amaç ise Yılmaz Vural’ın oyuncuya devrettiği kulübü en baştan inşa ederek kendi deneyimlerinizi kullanarak takımınızı üst liglere taşımak. 9PM Football Managers oyununda her akşam saat 9'da rakibiniz ile bir maç yapmanız gerekiyor.

Bu maça en iyi şekilde hazırlanmanız için gün içinde mini oyunlar oynamanız gerekiyor. Bu oyunlardan ne kadar yüksek puan alırsanız takımınız akşam gerçekleşecek maça o kadar iyi hazırlanmış oluyor. Dilerseniz 9PM Football Managers oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.