2017'de ülkedeki operasyonlarını durduran Zomato, Türkiye pazarına yeniden giriyor

2017'de ülkedeki operasyonlarını durduran Zomato, Türkiye pazarına yeniden giriyor

2017'nin Mayıs ayında, Türkiye'deki operasyonlarını durduran restoran rehberi Zomato, ülkedeki faaliyetlerine yeniden başlıyor. Zomato Türkiye'de ilk iş olarak İstanbul'daki 30 bin restoranın verilerini güncellemek için 20 kişiden oluşan bir ekip kuruldu. Bu ekip iki ay gibi bir sürede 20 bin restoranın verilerini kapı kapı gezerek güncelledi ve listeledi. Zomato Türkiye'nin hedefinde ise İstanbul'daki 30 bin restoranın tümünün güncellemesinin Ocak sonunda tamamlanması yer alıyor.

Zomato'nun yenilen uygulamasına eskisine kıyasla yeni özellikler de eklendi. Bu özelliklerden ilki Zomato'yu aynı zamanda bir "şehir ve etkinlik rehberi"ne çeviren "Etkinlikler" sekmesi. Artık Zomato üzerinden kullanıcılar, pek çok farklı kategorideki etkinlikleri tüm detayları ile görüntüleyebiliyorlar. Zomato kullanıcısı, Etkinlikler kategorisine girdiği zaman tarih veya tarih aralığı seçerek arama, tek tuş yardımıyla etkinlik mekanı ile iletişim kurabilme gibi özelliklerden faydalanabiliyor. Zomato'da şu an itibarıyla dört ana kategoride 273 adet canlı müzik, DJ performansı, stand-up gibi etkinlikler yer alıyor.

Zomato, Türkiye pazarına yeniden girerken yılbaşı etkinliklerini de es geçmemiş ve toplam 128 adet yeni yıl etkinliği arasından, kullanıcı datasını kullanarak belirledikleri popüler mekan ve etkinlikleri 3 adet derlemede toplamış. Yeni yılda tercih edeceğiniz planlara göre etkinlikleri de bu derlemelerde görmeniz mümkün oluyor.

2019 senesinde aktif olarak faaliyet göstereceğini açıklayan Zomato'nun yeni ekip arkadaşları aradığını da belirtelim. Zomato'nun Türkiye özelindeki iş ilanlarına sosyal medya hesaplarından ulaşmak mümkün. Dileyenler CV'lerini [email protected] adresine de iletebilirler.

Zomato'yu iOS cihazlarınız için App Store'dan, Android cihazlarınız için Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.