Instagram yeni akış görünümünü yayına aldı sonra geri çekti

Instagram yeni akış görünümünü yayına aldı sonra geri çekti

Bir süredir test sürecinde olan Hikayeler benzeri yeni Instagram akış tasarımı bugün Türkiye dahil omak üzere bir çok ülkede yayına alındı. Hikayeler benzeri bir format ile kullanıcıların karşısına çıkan Instagram'ın yeni tasarımı, ilk etapta olumsuz eleştirilerle karşılandı.

Tıpkı Hikayelerde olduğu gibi gönderilere de basarak geçme özelliği getiren Instagram, bu özellikle birlikte Hikayelerin geçiciliğini platformuna her alanına yayıyor. Kademeli olarak herkese açılması beklenen özelliğin aktif olduğu bölgelerden biri Birleşik Krallık.

Yeni yıldan önce belirmesiyle kullanıcı şaşırtan bu özelliğin yakın zamanda yayına alınması beklenmiyordu. Hatta test sürecinde keşfedilen bu özellik hakkında daha önce bir Instagram sözcüsü, bunun hali hazırda aktif olarak önceliklendirilen bir özellik olmadığını belirtmişti.Yine de bu özelliğin aslında videolarda ve keşfet sekmesinde halihazırda kullanıldığını ekleyelim.

Instagram'ın bu konudaki açılaması ise “Bir hata nedeniyle, bazı kullanıcılar yayınlarının bugün akış biçiminde farklılık gördü. Sorunu hızla düzelttik ve yayın normale döndü. Her türlü karışıklık için özür dileriz. ”Yine de, Keşfet bölümünde kullanıcıların az bir yüzdesiyle dokunmadan ilerlemeye devam ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.