Hikayeyi izleyicinin belirleyeceği Black Mirror'ın 5 saatlik interaktif filminin fragmanı yayınlandı

Hikayeyi izleyicinin belirleyeceği Black Mirror'ın 5 saatlik interaktif filminin fragmanı yayınlandı

Black Mirror'ın 5 saatlik interaktif filminin 28 Aralık'ta yayınlanacağı bilgisini ve bölüme dair genel bilgileri içeren bir yazıyı geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Bugün de bizi günlerdir hazırolda bekleten Black Mirror: Bandersnatch'in fragmanı yayınlandı.

312 dakika, yani 5 saatten biraz daha uzun olduğu söylenen Bandersnatch'in fragmanına baktığımızda karşımıza gerçek anlamda bir distopya çıkıyor. Kitaptan uyarlanan Bandersnatch adlı bir bilgisayar oyunu ile alakalı olacak olan yapım, Netflix tarafından "Bir Black Mirror Etkinliği" olarak adlandırılıyor. Bu da hala bir açıklama yapılmamış olsa bile bölümün interaktif olduğunu kanıtlıyor. Bu arada bilmeyenler için de hatırlatalım; Bandersnatch, Alis Harikalar Diyarı'nda kitabının da yazarı olan Lewis Caroll'ın 1872 tarihli Through the Looking-Glass adlı romanında geçen bir hayali yaratık. Bundan yola çıkarak, bölümde hayali şeylerin çok fazla olacağını ve neyin gerçek neyin hayal ürünü olacağını anlamakta zorlanacağımızı da söyleyebiliriz. Zaten fragman da bunu kanıtlar nitelikte.

Bandersnatch’in yönetmeni olarak karşımıza, geçtiğimiz sezon robotlarla insanların savaşını anlatan bölüm Metalhead’in de yönetmeni olan ve daha önce American Gods’ın üç bölümü, Hard Candy, Breaking Bad’in bir bölümünü de yönetmiş David Slade çıkıyor. Fragmana baktığımızda, yukarıdaki sahneden de görebileceğiniz gibi "Metalhead" bölümüne atıfta bulunuyor.

Black Mirror: Bandersnatch'in Türkçe altyazılı fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Biz heyecanla yarını beklemeye devam ediyoruz.

https://youtu.be/lHFmDQBMATo

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.