Google arama trendleri ile ilgili ilk oyun kullanıma sunuldu

Game of the Year isimli oyun temelde 2018 yılının popüler arama sonuçlarına odaklanan bir test olarak karşımıza çıkıyor. 
Google arama trendleri ile ilgili ilk oyun kullanıma sunuldu

Dünyanın en önemli arama motoru konumunda olan Google, sadece 2018 yılının arama trendlerine odaklanan bir oyunu kullanıma sundu. Game of the Year isimli oyun temelde 2018 yılının popüler arama sonuçlarına odaklanan bir test olarak karşımıza çıkıyor.

Her yıl platformunda en çok aranan olay, kelime ve kişileri detaylı olarak paylaşan Google, 2018 yılında bu ritüele farklı bir soluk getirmek istemiş gibi görünüyor. İlk kez bu konu ile ilgili bir oyun geliştiren Google, 2018 yılındaki arama sonuçları ile ilgili kendini test etmek isteyen kullanıcılar için de başarılı bir alternatif sunmuş oldu.

Toplamda 20 sorunun yer aldığı Game of the Year isimli oyunda bonus turları da mevcut durumda. Google'ın oyununda her doğru cevabınızda veya bonus turunuzda elde ettiğiniz doğru sonuçlar ile puan topluyorsunuz. Toplamda 3 adet yanlış yapma hakkınız olduğunu da ekleyelim toplamda 3 yanlış yaptığınızda oyun bitiyor.

Türkçe dil desteği yok

Maalesef Game of the Year oyununun Türkçe dil desteği bulunmadığını ve soruların Türkiye özelinde değil küresel ölçekte hazırlandığını da belirtelim. Dilerseniz Game of the Year oyununu ücretsiz bir şekilde buradan oynayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.