Razer, Singapur'da açacağı yeni merkezine 2020'de taşınacak

Razer inşaatına başlayacağı Singapur'daki yeni genel merkezine 2020 yılında taşıyacak. Razer'ın Güneydoğu Asya'daki merkezi olacak yeni bina, şirketin gelecek vizyonuyla ilgili de ipuçları veriyor.
Razer, Singapur'da açacağı yeni merkezine 2020'de taşınacak

Oyun ekipmanları üreticisi Razer, Singapur'da yeni bir genel merkez açacağını açıkladı ve binanın tasarımını resmi olarak kamuoyuna duyurdu. Razer ürünlerini tasarlayan ve konusunda uzman olan bir grup mimarın birlikte hazırladığı yeni genel merkez, Razer'ın Güneydoğu Asya'daki stratejilerine yönelik hazırlandı.

Bir teknoloji ve medya merkezi olarak kurguladığı bina için uzun vadeli bir kiralama yapan Razer'ın, 2020 yılında binaya taşınması bekleniyor. Güçlü bir büyüme ivmesi yakalayan Razer, yılın ilk yarısında geçtiğimiz yılın ilk yarısına göre yüzde 39 büyüme gerçekleştirdi. Brüt karında ise yüzde 46'lık bir büyümeyi 2018'in ilk yarısında gerçekleştiren Razer için işlerin iyi gittiğini söylemek mümkün.

Newzoo Global Games Market tarafından hazırlanan bir rapore göre oyun pazarının 2018 yılındaki toplam 2.35 milyar dolar büyüklüğünün, 2021'de 2.76 milyar doları bulması bekleniyor. Geniş bir ürün yelpazesi ve ürün donanımlarının yanında Razer, eSpor faaliyetlerine de ciddi önem veriyor.

Bununla birlikte Razer'ın finans alanına da büyük ilgisi var. Geçtiğimiz yaz Malezya'da kullanıma sundukları dijital cüzdanları Razer Pay, yakında Singapur'da da açılıyor. Bununla birlikte Razer Gold ve Razer Silver ile kendi dijital para birimini ve sadakat sistemini oluşturan Razer, bu alanda da yakından takip edilmesi gereken işler yapıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.