Miwhip pazar payı kapmak için lüks süper otomobilleri kullanıyor

Araç çağırma uygulamasından yaptığınız çağrı sonrasında bir Lamborghini Aventador sizi almaya gelse, tepkiniz ne olurdu?
Miwhip pazar payı kapmak için lüks süper otomobilleri kullanıyor

Son dönemde yeni bir araç çağırma servisi girişiminin adını duyamıyor olmamızın sebebi Uber'in bu pazarı pek çok ülkede domine etmiş olması. Londra'da yeni ortaya çıkan Miwhip adlı girişim ise bu alana giriş yaparak, kendi araç çağırma uygulamasını başlattı.

Özellikle Londra gibi rakibin çok ciddi bir başarı ve pazar payı elde ettiği alanda faaliyet gösteren Miwhip babaları taksici olan kardeşler tarafından kurulmuş. Londralılar için Londralılar tarafından geliştirilmiş bir uygulama olarak kendisini tanımlayan Miwhip temelde bir araç çağırma uygulaması ancak pazarlamasında lüks süper otomobilleri kullanmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Kullanıcılar araç çağırdıklarında, Londra'da bulunan ve oldukça dikkat çeken bu lüks süper otomobillerin sizi almaya gelmesi mümkün. Bu genelde şansa bağlı ve elbette uygulamayı ne kadar sık kullandığınızla alakalı bir durum. Ne kadar sürdürülebilir olduğu belki bir sır ancak Miwhip'in araçlarının oldukça dikkat çekici olması, girişimin Londra'da hızla daha çok farkındalık yaratacağı anlamınına geliyor.

Kullanıcılara belirli bir kullanımdan sonra bu süper otomobiller yönlendiriliyor. Müşteriler süper otomobilleri gördükleri zaman şaşırıyor ve elbette normal tarife üzerinden tarifelendiriliyor. Yani Miwhip kullandığınızda bir Ferrari ile istediğiniz yere bırakılmanız ve de bunun herhangi bir klasik Miwhip otomobili ile aynı fiyata sahip olmanız oldukça iyi bir deneyim oluyor.

Miwhip ilk reklam çalışmalarından bir tanesinde de bir Türk fenomeni kullandı. Londra'da yaşayan Ferdi isimli araba tamiricisi hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yıl bir bisikletlinin yaptığı kazada kafasını araca çarpmış, Ferdi'nin tepkisi ve "Why you coming fast?" diye bağırması dünya çapında fenomen olmuştu. Miwhip reklamında Ferdi'yi kullandı. Miwhip uygulaması üzerinden araç çağıran Ferdi, dışarıya çıktığında bir Lamborghini'nin onu beklediğini görüyor, hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.