Honor 8X incelemesi

Orta segment için bir fiyat performans cihazı olarak ön plana çıkan Honor 8X, özellikle çerçevesiz ekranı ve başarılı kamerası ile dikkatleri çekiyor.

Sunduğu özellikler ve fiyatı düşünüldüğünde oldukça başarılı bir alternatif olan Honor 8X incelemesi ile karşınızdayız. Orta segment için bir fiyat performans cihazı olarak ön plana çıkan Honor 8X, özellikle çerçevesiz ekranı ve başarılı kamerası ile dikkatleri çekiyor.

Kırmızı, siyah ve mavi olmak üzere 3 renk seçeneği sunan Honor 8X, 7,8 mm kalınlığa ve 175 gram ağırlığa sahip. Cam ve alüminyumdan oluşan bir tasarım sunan Honor 8X, 6,5 inç büyüklüğünde IPS LCD bir ekran kullanıyor. 1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde çentikli bir ekrana sahip olan olan 8X, Corning Gorilla Glass 3 ile korunuyor.

Honor'ın çatı şirketi olan Huawei'nin kendi üretimi 8 çekirdekli Hisilicon Kirin 710 işlemcisini kullanan Honor 8X, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama sunuyor. Android 8.1 Oreo işletim sistemini kullanan Honor 8X, 2018 yılında karşımıza pek çıkmayan kulaklık girişine de sahip.

Yapay zeka destekli kamera

Arkasında yapay zeka destekli çift kameraya sahip olan Honor 8X, f/1,8 diyafram açıklığına sahip 20 ve 2 megapiksellik kameralar kullanıyor. Özellikle gece modunda başarılı fotoğraflar çekebilen Honor 8X, önde ise f/2,0 diyafram açıklığına sahip 16 megapiksellik kamera kullanıyor.

Arka kamerası ile 1080 piksel 30/60 fps video kaydı yapabilen Honor 8X, ön kamerası ile 1080 piksel 30 fps video kaydı yapabiliyor. USB Type-C yerine microUSB 2.0, bağlantısına sahip olan Honor 8X, 3 bin 750 mAh büyüklüğünde bir batarya ile geliyor.

Honor 8X'in hızlı ve kablosuz şarj teknolojilerine sahip olmadığını da belirtelim. Son olarak cihazın fiyatına gelecek olursak Honor 8X modeli ülkemizde 2 bin 299 TL fiyat etiketi ile satılıyor.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.